а от скажіть пане Громов, бо я бачу що ви великий фахівець, майже як пан Руслан, але той більший хвахівець по дельфінах, у дельхвінів тих сало є? і іще одне як краже готувати дельфіна його смажити чи коптити ліпше. З.І. якщо самі незнаєте то мо до пана Руслана зателефонуєте. хоча мабуть його відповідь я знаю. дєльхвінів треба жаріть©
Замутив собі профіль у Фейсбуці нік Злобний Укроп, фото профілю поставив цікаве, а моя консорте побачила і говорить поміняй бо поліцаі можут налаятисі, то поміняв на більш "модероване", пишіть та добавляйте у друзі.
Пико-книга потрібна мені для антипутінського тролеборства, бо багато коментів або дізлайків можна поставити тілько якщо зареєстрований, та і сам нік та моя нахабна пика для тих тролів як червона ганчірка для бика!
Так ми Українці самі добродушні люди на світі!А той хто у це не повірить, буде конати так довго і мучітєльно що сам Люцифер вилізе із пекла аби на то подивитися, та досвіду у нас піднадратися!
Доброго вечора всім!Львів-мокро,сиро.жуть.сиджу на роботі як чорт у болоті))))))))все пропустив.ви отой -нік шановної засвітіть,будьте добрі.шоб знав,коли язика прикусить<і шоб моє мале мені не всроїло оттелєй))))))>бо вона теж любить будні через плече читати)))))))
Ащо таке *хвейсбук*.колись вивчав агліцьку мову.то в моєму перекладі-книгою по морді.На воно мені.я ще й кулаками можу.