Ну, якщо наразі сьогодні таких кулінарний день, то маю запитання. Був восени в місті Львів, та куштував котлети по-гуцульські. В середині фарш м'ясний, а зовні облеплено тертою картоплею (мабуть сирою) і засмажено з отій травою "сільперец" від пана Консерватора. може має хто більш подрібній справжній рецепт?
Якщо "приділить велику увагу " сусідкі,то вона почне кожен день бігати з "паламатим компом",не відв"яжеться
Прийшла, залишила ноута, пішла, сказала що заплатить грішми… ну і що я з ними маю робити? Скажу хай салом або вареням розраховується)) Точно! Ви мабуть уже в таку халепу встрявали)))
Як кажуть поляки - не пазвалям!!! Ми ж цивілізовані і віруючі люди Будем постити смачні, пісні страви притаманні всласній місцевості, отакеєотави кажете
А мені вже другий місяць чіста па барабану є цигарки в магазінє чи нема, і по чому вони мене теж абсалютна нє калишит. Я сам штампую цигарки і обходиться це мені приблизно в 200 грн на місяць. Тепер курю тілько фірменний тютюн Dockers Zware Shag. До речі, раньше в мене в день йшло 20 цигарок в день, а тепер 10-12. Отакеєот а ви кажете
Котлети "по-гуцульськи" то баян для турістав - нема у нас такої страви. У нас найкраща катлєта то буженина холодного копчення, отакеєотавикажете
Ось таку треба впіймати,замовити бажання щоб: війна закінчилась,ми перемогли,а потім що кому потрібно! (Може комусь повезе)
Доброго дня! За вікном вітер таі холоднувато сьогодні. Мій тато чай колись був поставив і забув, так із чайника емаль злізла і носик відпав, а раз окарок каптив двадні від каптільні не відходили, був майже готовий, а потім я приніс пива по літровій фляшці Чернігівське міцне із татом випили, я пішов у справах а тато лишився доглядати за каптільнею.... коли повернувся додому то матюки чютно було з вулиці, а від окарока лишилася тілько кістка! Отакоеот!!!
Рибний день кажете? Похуліганю, поки пан Кібермайстер у сусідніх темах гірчичники роздаватиме Золотий короп та золотий сом O_O Залишилось ще золоту онучку (не ту що на ногу намотують) та золотого танка знайти)) UPD: продовження про сусідку. У неї виявляється сучка ощенилася 11-ро Правда п’ятох собака сама придушила. мать цицьки порахувала і вирішила, що одну цицьку в одні зуби
Та равіолі то були, потім стали чимсь підсмаженим… без сала, без олії. та ну їх мені тут за роботу щеня вівчарки пропонують, думаю як я його годуватиму чи може гоТуватиму… ще не вирішив)) В мене тирнет знов поповз — клацай-не клацай … піду собачат подивлюся
Я оце тіко борщу наварив . В мене за пів години не виходить , треба десь 1,5 години . Зара настоюється , накришу сала та червону перчинку і буду вечеряти . І ще щоб не казали що мол сьогодні рибний день і сало ніц нізя істи , то в обід був оселедець . Все по правилам - четверг рибний день . Цілий день йде дощ , знову багно буде по вуха .