то дивлячись кому. якщо москалям то усе своє існування гадила та гадить але усі інші чогось цього невідчувають. один кацап всерався аж доводячи те що саме англічанка бомбила сєйвайстопіль у 1941 році. замість німаків. отакоєот. а ви кажете
А що то за борщ за півгодини? Мо то , боронь боже, "масковський борш". Або як мені розповідала одна господиня: в окріп (бульйон, звичайно) покидала картоплю, буряк, капусту, моркву, цибулю. Закіпело - одразу зняла з вогню і загорнула у ковдру. Увечері "первое готово".
есть такой анекдот.про линейку. -милый,а что ты мне подаришь на 8 марта ? - линейку ! -??? Зачем линейку ? что бы ты меряла тот ....,который ты мне подарила на 23 февраля.
в москалів нема борщу в них або счі з квасної капусти та мерзлої картоплі які смердять навкруги, або суп краснай із свякли. дуже довго неміг зрозуміти що то воно є тая свякла. виявилось що то так москалі буряк обізвали. а борщ вариться дуже просто та швидко. у бульйон як закипить кидається картопля вже почищена та порізана,а в цей час на пательню трохи сала, олії як зявились шкварки то цибулі різаної а там і морква пішла трохи засмажили буряк туди і вже порізане м'ясо трохи протушкувалось томату і далі тушкується. потім в баняк те все і капусту туди ж. і як майже готово то сільперець та інші приправи. і на останок з пів головки часнику вичавить. 10 хвилин він стоїть і все. по мискам та сметани.
і всеж-таки вчорашній борщ смачніший))) - Куме! Ви вчорашній борщ їстимете? - Звісно буду! - Ну то приходьте завтра…
Знову вата казиться:хоче перейменовувати міста http://obozrevatel.com/politics/80641-v-rossii-predlozhili-pereimenovat-gorod-v-putin.htm
Дякую, я проконсультуюсь із жінкою. А капусняк із кислої капусти та свякольник (то кажись білоруська страва) подобається. А москалі варять щось під назвою борщ. І компоненти які треба кладуть, а все одно: прозорий суп із овочами. Бачили. ПС А "сільперец" це що за трава? Схожа на "Укропетрушку"?
Брежнев та Андропов вже були. "То были люди Робертса, и погибли они потому, что меняли названия своих кораблей. Сегодня корабль называется "Королевское счастье", а завтра как-нибудь иначе. А по-нашему - как окрестили судно, так оно всегда и должно называться. Мы не меняли названия "Кассандры", и она благополучно доставила нас домой с Малабара, после того как Ингленд захватил вице-короля Индии." Р.Л.Стівенсон
Я за фахом кухар-кондитер, бував у кацапів (знову ж таки ще до війни) так як там живуть декілька знайомих. Ну і звісно ж пробував те що вони називають борщем. Одним словом то га..но яке підфарбоване нашим буряком! . А один з товаришів якось сказав (після того як скуштував нашого сала) що у нас в Україні :"самі свинні свині з усіх свиней" Отож-бо! Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
в борщ потрібно класти тільки мясо кошерної свинки, і варити по фен-шую. ще сельдерею трішки добавити.
зараз сусідка сама прийде, компа свого хворого принесе)) От разом і борща наварить, поки я того хворого катуватиму. Рецепт від пана К маю. ЗИ: не втримався від репосту з мордокниги