Чесно кажучі,я в роспачі - сподівався на відрядження,але в останню мить відмінили...Тепер прийдеться голову ломати (ні тещі,звичайно),що подарувать....
Схожа ситуація... Пам'ятаю приїзджав до мене знайомий москалик (ще до війни то було), то після екскурсії до міста Лева він вивчив майже усю говірку! Дюже боявсь отримати по шапці за расейський виговір
Мій товариш свою тещу відправив до москаликів. То її депортували за розповсюдження хунти (чи щось таке). Тещі не здихався але поважати її почав!
'Вот пришел к тебе маньяк. Доставай скорей коньяк, Наливай ему стакан И поленом по мозгам, Бритвой горло перережь, Вырежь сердце, печень съешь, Выпей стопку коньяка, Жди другого маньяка!'
Від тещі не втечеш (із власного досвіду), голову ламати їй теж не феншуйно, шукайте пару їжаків — устілки для черевиків тещі будуть))
До п’ятниці ще попрацювати тре’, робота затягує: зараз маю їсти смажені пельмені… хоча я ставив їх варитися
Вітаю ! За вікном плюс 4 , похмуро і мряка . Машин не видно , ніц ніхто не ізде , повітря чисте - красота .
а чого ви відразу не поставили їх смажити? а взагалі пілімєні то кацапо-мордовська назва. в нас вареники. вітаю панство. погода так і шепоче візьми та випий. +7 трохи похмуро і начебто щось бризка з неба.
співчуваю. мало того що уся хата в диму так баняк треба чистити, так ще і жінка буде незадоволена що надиміли та спортили посуд. я якось картоплю так варив. ну а шо? нормальна напівпечена напівсмажена вийшла картопля. тут взагалі якась загадка є, бо коли коло неї стоїш воно ані кіпіти довго нехоча а як закіпіло то вариться дуже повільно а ото тільки на п'ять хвилин відвернувся так відразу чогось вже підгоріло. якесь там велике колдунство є але яке
Якби жінка була вдома, я б із тими равіолями не заводився б навіть)) Їв би м людську їжу… А поки вона у відрядженні , баняка відшкребу…болгаркою
хтось не любить райберта на ютубі Може й зварю, як з роботою розберусь, бо замість борщу матиму смажений вінегрет))