доброго ранку!за вікном +2 в мене кожен день з 5 00 до 5 15 клята ота 502 і тільки на райбі, на іньшіх сайтах такого нема
Доброго ранку. За вікном +1 . 502 щезла, але сторінки виснуть. Вчора ввечері ходили в АТБ . Полиці напівпусті. Залишились тільки сіль, горілка, рибні консерви, дешевий чай та інше.
Я ще в 2013 пропонував на велосипеди переходить. http://reibert.info/threads/kogda-zakonchitsja-neft.400455/#post-4205106
Вітаю ,панове! Хотів написати "доброго ранку", але щось він недуже добрий. Через нові ціни на пальне довелось скасувати поїздку. Пальне в нас сьогодні 25,49 - 26,49 , вчора ще було по 22 -23. Ну іпо традиціях : но дворі +1 , вітру ніц , життя чудове.
+ 8, сонячно, ранок чудовий, бензин 30грн, доляр 37-40, ціни космас, якто і сам становишся касманавтам, мабуть грибів зніму ще трішки сушених щоб на роботі шеф був добрий, та підняв зарплату
Вітаю! якщо такі підлеглі і так зустрічають, то зарплата сама піднімається,починаєм хвілосовствувати вже зранку +4 з дощем.
Ви не знаєте як воно працювати з таким „шефом”, а як вона ще й чиясь онучка,дочка, небога то взагалі 3.14……ць повний. Плавали-знаєм
Вітаю + 3, туман, дощ. Ледве прочитав, що тут понаписували, поки я два дні з американцями виясняв чий дід чию бабу, коли і як... Паніка з продуктами в селі не така страшна як місті, а оскільки я це передбачав ще з осені, то чим міг запасся ще до Нового року. А от був на днях в райцентрі і побачив символ української кризи: якщо символом радянської продуктової кризи для мене була морська капуста, то символ української кризи - оливки (маслини), напевне єдиний продукт, на який немає ажіотажу і полиці повні.
Доброго ранку! В нас +5,теж дощ лляе.А цукор я вчора придбав по одиннадцять грв.Взяв собі пів мешка,хай буде З паливом то да,зараз на роботу трамвайом добиратися буду...
Щойно телефонував знайомий - ціни знов міняються . Розбіг вже 25,49 -28,99 , гадаю що це ще не остаточні зміни.
Доброго ранку!За вікном +1,похмуро. На базарі цукор від 30 грн. і вище,в АТБ цукор і олію скупили-пусті полиці,люди гребуть крупи. Таке відчуття (і до війни таке було)що ми самі не виробляємо олію і цукор і сировини для виробництва у нас нема