Якжеш свої, ага, то мабуть цвяхi з отсюда http://reibert.info/threads/potribna-dopomoga-z-chergovim-tankom.570193/page-60 вiдiбранi як вiсоток!
Доброй ноці шановному паньству! На роботі у мене е декілька копачів,леж я не знаю,як їх звати,чорні,білі,че волохати Ось еден з них,накопав .Відразу я побачів фіст,потім оте чудовисько на білий світ вилезло тай себе показало. P.S.Яма там в півметру глубиною Ну а друга світлина,то традиціїно моя "прєлесть".
Оце тілько заповз до хати.Робив ГЕРОЮ під меморіальну дошку ковану поличку для квітів.пофарбував.сохне.Завтрі встановлюємо.Оті казладої(чи мо Кадирови).що роблять з чорного граніту.дошки .памятники.Я би отим ****руки на спині позавязував би.сцуки.такі гроші деруть.а якість поспішає не до 0.а до -1.
Чому заздрити? Тому,що ви в скайпі один одному в монітор показуєте ? Заздріть один одному Добраніч Я вже сплю.
їм гроші треба а не якість. взагалі то це хвороба усіх невеличких містечок. ось вам такі два приклади. коло жінкиного закладу вчора крутяться двоє посполитих та подивляються на дах. до них вийшов завгосп та і питає а що ви оце хлопці тут видивляєтесь? а ми з ктм, це кабельне телебачення та провайдер і-нету оптоволоконка, оце нас послали бо у часном секторі один хоче собі інет провести і щоб ми через вас прокинули кабель. завгосп каже. так це ж добре. зробите знижку і ми підєднаємось. буде вже два клієнти. а щоб провести той і-нет треба 2500 тілько за кабель а там ще те-се доволі значна сума виходе хоч і не з валсної кішені але і не здержавної. з того що вони зароблять, ну то таке. а інет від телекома геть гімно. але ті робітникі кажуть та ну. нащо воно нам треба? ви ото ліпше зателефонуйте нашому начальству та скажіть що ви нас на дах непустили і пустити нема ніякої можливості. приклад другий. зайшли з жінкою до крамниці. вона вже ось-ось зачиниться. продавчиня вже вдягнута на стрьомі щоб тікати. жінка походила подивилась одежу запитала чи є такє або ось таке. продавчиня з кислою пикою показала взагалі не те що питали. ну жінка стоїь роздивляється а тут продавчині дзвінок на телефон те-се і ось вона каже що за день лише єдну спідницю продала. а я собі і думаю а хто в тебе дурепи щось купе якщо ти не бажаєш продати. ти з таким виглядом облячча стоїш що не те що купувати заходити до тебе нема бажання. зайшли люди посміхатись треба, зпропонувати і те і се і інше, а мо щось в око впаде а не стояти з кислою мармизою наче це не гроші потенційні принесли а у займи просять. а ще бідкається що ніхто не купу.отакоєот
а що ми показуємо ти хоч знаєш? наприклад мені показали чудовий казанок часів франца-йосипа та фляжку з кухлем без сколів та з рідним короком. а ти такого небачив а тепер спи. хоча навряд ти після такого спатимеш
в вас теж цукор 20. це гарно. я б сказав що це дуже гарно. всюди одна ціна а це каже лише про одне. що це зроблено штучно. пам'ятаєте як з сіллю було. ааааааа!!!!!! всьо пропало!!!!!! сіль скінчилась геть уся. і за півтора кіла 15 гривень а до цього гривню коштувала. і що? а те що через тиждень усе вернулось на круги своя. так і тут. вирішили троха зіграти на паниці та підрубити грошеняток. звичайно може я і не правий але все дуже на те схоже. в тім побачимо. але запас звичайно на все життя незробиш але мати його треба.
теж надіюсь що штучно ціни підвищили, але при такому курсу таллєра і цін на пальне - старих цін вже не буде. з пн. і в нас продукція дорожчає, а люди і так купують продукти першої необхідності
Я дивлюся, у цій темі з"явилася жінка. Це з одного боку позитивно, бо тут того і гляди ви всі від рук повідбиваєтеся. Але як нам тепер бути в п"ятницю? А це вже завтра.
то дочка Руслана- значить в п"ятницю заборонить їй заглядати сюди. а в піст будемо цицьки постити? гаяваспитаю?
чого ні? якщо я припустимо на дієті то це ж не значе що мені заборонено переглядати та читати кнігу а вкусцнай і здаровай пісчє© так і з цицьками. чогоб не подивитись на витвір мистецтва.
Головне, щоби вона не почала постити тут фото хлопців. А піст п"ятниці не перешкода. П"ятниця буває і в піст, і в свята. І нічого перешкодити їй не може. Хіба що, раз на рік буває Страстна п"ятниця (цього року 10 квітня), то тоді перенесемо п"ятницю на якийсь інший день, та і вся пісня.
я оце що запитати хтів. а чого знесли тему кацапа про те що вв2 фсбешники штормлять? наче всьо було толерантно і політкоректно.
але треба скликати консіліюм та заручитись підтримкою пана Кібермайстра. бо то ж у потрійному обємі треба цицьок напостити та ще і з елемантами веселого німацького кіно для дорослих. ги-ги-ги©
добре панство. бобраніч всім попхався я спати а ви тут не бешкетуйте дуже щоб пана Кібермайстра не нервувати та щоб він вам кунхветів не роздавав. отакоєот. а ви кажете