Хай той замовник сам їде. А як ні, то ні. Отаке. А если серьезно, то сегодня наблюдал выезд 3 фирм-арендаторов... Люди реально остаются без работы...
Просто давненько в Киев не заворачивал, а тут попал на старую работу. Раньше дорога обратно занимала час-полтора. Сегодня - 25 минут. .Это Вишневое (Черновола) - Ирпень (Через Романовку).
Если честно, и не интересовался никогда. С этим проблем не было. В этом деле романтика нужна всякая там, поэзия, что ли... И еще. Я "его" не на помойке нашел, чтоб сувать куда ни попадя....
Ото моєму скажіть-йому по%€§£%€¥€¥%$$%§£$€$$ аааб.віджала диван!поезію-хіба особисто<тєжко писати>тре друкарку
Я оце подивився новини , зателефонував дружині . Вона каже що губерніі магазини пусті . Я оце сиджу в районі в батьків і трохи припухаю від почутого і побаченого . Хоча тут добре поліз в льох витяг бульби дерунів посмажив і більш нічо не треба , спортзала безкоштовна , машин ніц не чутно тіко птахи перелітні курличут . Що там у вас в містах коіться ?
Пам'ятаю . Але ж ціни на гречку так і не впали . Сіль купувати то дурне діло ( в нас солі на всіх вистачить ) , а от те що привозне ( побутова хімія , одяг , техніка ) дешевше точно не стане або взагалі зникне з продажу .
Н у то такоє, не цiкавились, а за зря! Бо оно бачте шо буває. Дорослi дядьки дiйшли до того шо вже свiтлинами "его" у приватi зiбрилися обмiнюватися. Отож бо.