а що до ворони так колись як я дуже малим був то дід мені підранка впіймав. спочатку у ящіку на кухні жила а потім десь у сараях, хто памятає дво-трьоповерхівки після воєної забудови то там ще і дровники були, відзивалась коли починали кликати клара, відразу зявлялась та отримувала чи хліба чи ще чогось. потім зникла, мо до своїх подалась а мо ще щось. отакоєот. а ви кажете
Бачив у нас на Поділлі і круків і ворон, колись дуже цікавився тими птахами. Навіть нік свій завдяки їм придумав (corbie означає крук) Ворон того року було вдосталь та якась падлюка постріляла з пневматики, круки більш обережні — живуть у перелісках, розумні.
ну і чого це лебідь святе? що він яєць не нестиме чи пір'я на подушки не даватиме? так. безумовно великий та жере багато, але гусаки теж не маленькі, за гиндиків взагалі мовчу. ще непогано фазанів наловити та і куріпок теж. що яйця що мнесо теж гарне. взагалі то і стаусів можна але їм місця багато треба а так ще ліпше ніж гиндики
кудись всі зникли… мать пішли орнітологією займатись. Щойно у вікно дививсь як ворона тікала від рябця.
Я *КРУК*.Я сотник УПА........(слова з пісні).птаховоди блін.мать по географії були*лебеді*(двійки) А в Холодні яру.було 4 Чорних ворони.
якщо Ну, якщо птахів вивчати по тирнету ))) Я поки в Київі жив теж небагато їх бачив, це зараз у мене тут очі розбігаються UPD: хто хоче побачити безліч ворон, заїдьте, наприклад, у Попільню. А круків ще недавно бачив на Лісовому у Київі
Треба правильно цензурити матюки та порнуху: Саме перечитую воєнні листи свого діда, він там жодного разу не назвав окупантів фашистами, в основному „німці” пару раз „гітлерівські виродки”
Юстас центру. передай тчк. под колпаком у мюллера тчк нет возможности звязатся с подпольем тчк 9мая скоро тчк ждем возвращения с концбана тчк иногда гавн. подарки сибе самим делаем сами тчк.