а кукурудзу звичайно їв, але філософські питання на думку не спадали. можливо хтось з камерадів підкаже
на холеру мені дві кішки?! мо ти візмиш? добра така кішечка, красива, буде тобі на гармошку грати та польку-метелика танцювати. візьми.
Ти з дубу рухнув чи то як? Маючи двох блудливих котів ще й кішку взяти - це за межею добра і зла. Хоча можна тобі буде кошенят підкидати, будеш потім тут ними приторговувати. Доречі, ти хоч би панству фото своєї приблуди показав.
САЛОм алєйкум шановне панство!!! Агов, де ви всі??? У мене виникло таке питання, в когось з вас у місті ще збереглась точка з газованою водою як у мене?
САЛОм і вам у кружичку! на жаль я таке останній раз бачив десь наприкінці 70 років. от тільки колба в дядька не автентична, треба щоб була як перевернутий конус.
Не знаю на рахунок конуса, але він працює на тому самому апараті з якого ми пили в 70-80 роках. До речі, він на цій воді побудував дві хати дітям. Куме приїзджай, поп"єм вадічкі, дєтство вспомнім і на коп
а чого це ви мосьпане за погоду питаєте? самі барствуєте на морях, крабів з мідіями їсте та абрау-дюрсо запиваєте, купаєтесь та на голих дівчат споглядаєте. чого б я ото при всьому цьому на якусь погоду увагу звертав?! але в нас спеки нема, така комфортна погода, над вечір трохи прохолодніше але все єдно комфортно.
якщо кушентяко не берете то нема чого обгажувати його. то на гитлера схоже, то погляд не такий то з куцопала поціле. якщо ніхто не візьме то відгодую його, обдеру та продам якомусь москалю як кріля. най жере та мене за доброту та ласку мою нахвалює.