Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

1. obuch59

obuch59 General-major

Повідомлення:
    5.618
    Адреса:
    Кривой Рог Украина

Images:

я курю.jpg
    igor-kit, сеня73, slawuta5 та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 5 шт.)
      Налобний ліхтар BL-872-XPE+COB — це універсальний і потужний ліхтар, розроблений для зручного викори...
      99 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Компактный карманный фонарик с мощным светодиодом Тип: ручной Режимы: Материал: алюминиевый сплав...
      99 грн.
    3. (в наявності 9 шт.)
      Пропоную вашій увазі бюджетний ліхтарик, працює від однієї батареї типу АА ,але внутрішній діаметр д...
      190 грн.
    4. (в наявності 5 шт.)
      Лампа стане в пригоді в будь-якому наметі або в машині, світиться від Usb роз'єму. Використовує...
      25 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Портативный светодиодный фонарик-шокер BL-1101 получил металлический противоударный корпус, индивиду...
      299 грн.
  3. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    якщо ви не користуєтесь машінкою то по кошерному фень-шую повинні крутити з газети. щоб всьо було автентично. воно то можна і руцями але машінкою швидше і якісніше. бо я вже навок втратив а колись на почтаку 90стих крутив руками.
    а ви вашамосць балувана галя© ще і фільтр вкладаєте. то не кошерний фень-шуй. самий кошерний в дядька Буча! ото козя ніжка. три дні палити та ще і залишиться. хоча як на мене то козью ніжку крутять ті що самокрутки крутити невміють.

igor-kit, сеня73, гринго80 та 4 іншим подобається це.
  4. vincenzo

vincenzo Leutnant

Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    Нова мексика пишуть на пачці, якщо подобається, можу без проблем підкинути пачку, достатньо відділення Н.П вказати, а мій знайомий перевізник по Н.П. відправить, до речі, маю з ним після завтра зустрітися, якщо хочете то передам.

Images:

DSCF5253.JPG
    DSCF5252.JPG
    igor-kit, slawuta5, obuch59 та 3 іншим подобається це.
  5. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М

igor-kit, obuch59 та консерватор подобається це.
  6. Cybermaster

Cybermaster Oberst Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    О!
    А ось і відсоточки:D

Чесно, буду дуже вдячний!
    Десь за годину напишу в особисті.

igor-kit, obuch59, vincenzo та ще 1-му подобається це.
  7. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    я вже мабуть розповідав цю історію але розкажу ще раз. було це на початку 90стих. з цигарками були проблеми і усі перейшли на самосад. спочатку руками крутили потім машінки почали робити та папір знаходити. була ціла наука як треба рвати газету щоб рівно вийшло, але я не про це. принесли якось дядькові одному у бригаду, я тоді слюсарем працював бо дурним був то і пішов фізично працювати, так ось. принесли дядькові самосада. я попросив скуштувати бо самосад різний і цікаво стало. узяв скрутив цигарку невеличку і обережно запалив бо ще раз кажу був самосад поганий а був такий що куди там тому партагасові. так оцей був якраз з таких, міцний ароматний і сильно не потягнеш. ну то палю собі а тут на участок де ми працювали заходе дід, він вже на пенсії був але ще працював. то я йому і кажу. Палич ось тютюн добрий на скуштуй. ну він від халяви зрадів та як смикне. що там було!!! він почервонів, очи витрищів, кашля аж репається, піт тече. ту цигарку кинув, ані вдохнути ані видохнути неможе і так хвилин зо пятью але після того як віз зміг дихати та розмовляти саме цензурне було де ти взявся з своєю цигаркою інше було одне матючча, він матюкався так що позбігализ з сусідніх участків подивитись що там стало. і це при працюючих верстатах, хто був на виробництві той зрозуміє який там шум. прибіг майстер цеху бо думав що сталось НП. потім довго сміялись з нього та його любові до халяви а зі мною він десь тижні зо два нездоровкався не те що розмовляв. отакоєот. а ви кажете

yaruk, igor-kit, сеня73 та 9 іншим подобається це.
  8. vincenzo

vincenzo Leutnant

Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    Ok

9. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    це ще що за конкуруюча хвірма з'явилась. то неподобство якесь лишати мене старенького моїх чесних відсотків ви і так грубі гроші маєте щоб забанити когось. я ваші розцінки знаю.

igor-kit, гринго80, obuch59 та 3 іншим подобається це.
  10. Zoomo

Zoomo Hauptmann

Повідомлення:
    2.207
    Адреса:
    Украина
    А я вже десь рокiв з п'ять палити кинув!

igor-kit, Dietrich88, slawuta5 та 6 іншим подобається це.
  11. pluton

pluton Leutnant

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    Украина,г.Александрия
    Та з Вами ніяка хфырма не порівняється,Ви ж задавите їх!!!:D

igor-kit, slawuta5, Tayfun_U та 2 іншим подобається це.
  12. Cybermaster

Cybermaster Oberst Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Одна справа розцінки, а інша - щоб хтось по них сплачував.
    Отож, нічого я не маю.
    Бідніший за вас, який, в свою чергу, бідніший за церковну мишу.
    Отакоєот а ви кажете

igor-kit, сеня73, vincenzo та 7 іншим подобається це.
  13. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    А боброго дня!чому на повний?можна й так поспівать<вдень>.собі неґтив зняти,з комрадами поспілкуватись,конкурентам адреналіну в штани влить.головне щоб натурально звук розлігся)))))))))

igor-kit, сеня73, ArtBorsuk та 4 іншим подобається це.
  14. Zoomo

Zoomo Hauptmann

Повідомлення:
    2.207
    Адреса:
    Украина
    А от з прикладу борщу надибав ось таку статтю. Й стало розумiло чому це макалi поперли до нас!
    полез на запах борща
    Автор: masun Теги: Барнаул, борщ
    [​IMG] Аромат борща заставил жителя Барнаула залезть в вентиляцию. Мужчина прополз четыре этажа вниз головой, прежде чем его достали спасатели.
    Чтобы извлечь бродягу из вентиляционной шахты, спасателям пришлось кувалдой ломать стену подъезда на двух этажах.
    31-летний мужчина застрял в вентиляционной шахте десятиэтажки в Барнауле. Неизвестный прополз вниз по трубе четыре этажа, привлеченный, по его словам, запахом борща. По предварительным данным, барнаулец находился под действием психотропных веществ или алкоголя. Иного объяснения, как взрослому человеку удалось залезть в шахту, двигаться в ней и остаться живым, у поисковиков нет.
    Бродяга проник в вентиляционную систему через верхний технологический этаж. Как сообщили жильцы дома по улице Малахова в Барнауле, замок на чердак многоэтажки был поломан. Рядом с входом в шахту обнаружилась аккуратно сложенная верхняя одежда мужчины и его обувь. По всей видимости, приключенец снял их перед тем, как спуститься в кирпичную трубу.
    — Ширина шахты — около шестидесяти сантиметров, глубина — около 40. Это габариты в лучшем случае 14-летнего подростка, но взрослый человек в ней находиться не может, — рассказывает руководитель операции по спасению начальник краевого поисково-спасательного отряда Владимир Присяжных.
    Звонок к спасателям поступил днем, 15 февраля, от жильцов дома. Именно они первыми обнаружили в вентиляции постороннего. Никита Сергеев отправился с женой завтракать на кухню и услышал, что из духового окна доносятся странные звуки «оханья и аханья».
    — Я подумал, мало ли, кто-то решил прочистить вентиляцию. Но шум повторился и как бы приблизился, потом стало понятно, что это человек и он кричит: «Спасите, помогите, задыхаюсь», — рассказывает Никита.
    Приблизившись к отверстию, хозяин квартиры попытался выяснить, кто и каким образом проник в узкую шахту, но внятного ответа не добился и решил вызвать спасателей.
    Те не стали разбираться, а дружно и слаженно взялись за свое дело. Они попробовали несколько способов извлечь попавшего в беду мужчину. Сначала пробовали спустить веревку, но бродяга висел вниз головой и не мог за нее ухватиться. Тогда поисковики приняли решение ломать стену.
    Чтобы выяснить, где именно находится терпящий бедствие человек, им пришлось сломать стену подъезда в нескольких местах. Сначала страдальца искали этажом выше, а потом спустились ниже.
    Поисковая операция увенчалась успехом, и уже через некоторое время в очередной пробитой дыре показалась оголенная часть тела застрявшего мужчины. Еще несколько мучительных минут, сопровождаемых ударами кувалды, и мужчина в буквальном смысле заново родился на свет.
    «Рождению» сопутствовал сильнейший запах перегара, который ощутили все присутствующие. Спасенного тут же осмотрели врачи. По словам очевидцев, мужчина жаловался на перелом руки и просил у медиков cпирт.

Ото кацапи борщу хтять , той лiзуть як гiвно глина крiзь пальцi

igor-kit, гринго80, vincenzo та 5 іншим подобається це.
  15. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    10.505
    Адреса:
    Украина
    Zoomo, igor-kit, гринго80 та 4 іншим подобається це.
  16. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    я вам вже пропанував як зробити так щоб сплачували але ви відмовились.

Zoomo, igor-kit, obuch59 та 2 іншим подобається це.
  17. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    так отож. руці криві щоб справну цигарку скрутити то і накрутив паперу побільше а тютюну можна вже і не класти

igor-kit та obuch59 подобається це.
  18. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    10.505
    Адреса:
    Украина
    То так модно було.

igor-kit, obuch59 та Tayfun_U подобається це.
  19. kran

kran Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    3.437
    Адреса:
    Киев
    У меня было веселее в те времена. У меня были концы на заводе Артема, тогда туда с кубы Монтекристо с фильтром и Партагас :smile_9::smile_8:приперли. Т.к. в семье "концов" курящих не было предложили "пайку" мне. По 45 копеек за пачку (8 блоков).
    Так вот. Еду обратно, моя "Столичка" кончилась, но у меня полная сумка сигарет!:smile_6: Откупорил, затянулся...:eek::smile_4::smile_9::smile_10: и понял почему по 45 копеек и очереди не наблюдается.:D Тут откуда невозьмись ко мне подходит :smile_6: симпатишная такая, пятничная(!!!) :smile_6: и просит сигаретко. Сказать не дам- да не жлоб я! Скока хочешь, предупредил что ооочень крепние, барышня еще такая еще ля-ля-ля и ух ты импортные, спасибо! Отошла, достала зажигалку, закурила... Что с ней твориться начало...:eek::oops:
    Слезки из глазок, тушь по мордашке...:oops: Телефон не дала. o_O Отакэ...
    Куриля эти сигареты ооочень долго.

igor-kit, ASKOT1, гринго80 та 7 іншим подобається це.
  20. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    ну не знаю де як,но в нас була своя дифіляда<ЛТФ>.І коли мацкалі купували бицюгани в слоїчках-Львів ґонорово пихтів космосом<70коп.>,орбітою та львовом<50коп>.раритетами типу-тарас бульба,три боґатирі і т.д. а самосад був найкращий-закарпатський,листовий-кримчак.була і куба-но дуже мало.

igor-kit, консерватор, obuch59 та 2 іншим подобається це.
  21. руслан100

руслан100 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Не енотики ,но похоже.[​IMG]

Zoomo, igor-kit, гринго80 та 2 іншим подобається це.
  22. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    Продовжу-тюки тютюну в нас були виложено в скирди.висотою мать 6 м.чого там тільки не було.любі сорта!не то шо зара-якась тухлятина з ароматизатором.йдеш містом-рефлекси стримуєш.жуть.

igor-kit, консерватор, obuch59 та 4 іншим подобається це.
  23. Gromoff

Gromoff General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    77
    Лоти
      на продажу:
    6
      продані:
    129
    Повідомлення:
    12.074
    Вітаю! Подивився сьогодня на курс валют і пригадав уривок з фільму - скоро і нас таке чекає:D

igor-kit, сеня73, консерватор та 7 іншим подобається це.
  24. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    набір джентльмена.

Images:

P1130161.JPG
    P1130162.JPG
    P1130163.JPG
    igor-kit, ASKOT1, сеня73 та 6 іншим подобається це.
  25. obuch59

obuch59 General-major

Повідомлення:
    5.618
    Адреса:
    Кривой Рог Украина
    Zoomo, igor-kit, ASKOT1 та 6 іншим подобається це.
  26. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    :rolleyes: якже я вам крим гимна подарую з усім г.. він же ненаш, хоча чого там беріть:beer: заводьте чоловічків він ваш дарю.

Zoomo, igor-kit та Gromoff подобається це.