Ганяють, але достатньо заліпити свастику, коли на вулицю ідеш, а за тотенкопф нічого не кажут, декотрі навіт сфоткатися просили, але я сказав їм що в мене блохи, то відстали зразу!отакоєот))
Борщю варити моя консорте не вміє, тілько макарони та лазаньї, а от сало різати без такої шапки то просто єресь і сакріледжіо!))
То шо, навчіть її! Тут іще досвід важливий, звісно, але за рік буде такого борща варити, що ажно до України буде запах тягнуть!
Мене бабуся навчила готувати борщ років у 12,так цікаво було.А зараз вже не цікаво,але процес подобається
Моя Мама, коли приїздить у гості кожного разу борщєчок варять разом з моєю консорте, але за скілько років так і не навчилася, та і я не особливо борщ полюбляю, а от пироги, та інші випічні ніштяки Марчелла готує просто здуріти мона!
оно бачив що тут сухий борщ продають, як той юпі-проста дабавь вади© то купіть трошки і будете борщ мати собі на обід а то і на вечерю. а взагалі пан Кібермайстер вірно сказав. вчити її треба! відправте її сюди на стажерування і вона через півроку буде і борщ варити і вареники і все таке інше.
З приводу побуту копарів: ті, що палять, які цигарки "прєдпочітают" на коп брати, і чи є хтось кому подобається розсипний тютюн?
В місті я зазвичай палю Кемел міцні: так зручніше, дістав і запалив. За містом - Mac Baren "halfzware shag", кручу пальцями.
Бобрий день шановнi! У Марiуполi легесенький вiтерець, сонячно , градусник висить на сонцi та показуе +20!!! Почалося справжне лiто! Скоти сьогоднi лiтають трохи нижче
я як не забуду то люльку беру. але тільки тоді палю її коли вже підобідали бо так коли шукаєш не дуже зручно її палити.
відкрию безкоштовно велику таємницю. є машінки та папір для цього. і зручно і швидко і нетреба слинити по пів години щоб цигарка склеялась. я самокрутки з люлькового тютюну роблю коли палити хочу а з хати виходити ні.
Про "пожерти"- ми в сім"ї полюбляємо м"ясо, щоб тілько з вугілля зняте, я в каміні розкладаю багаття, і потім як прогорить, ставлю решітку, а на неї кладу почеревину (панчетта у нас називаєтьця), а потім ребрину вішаю троха вище бо інакше пригорить, усе то посипаю перчиком, сіллю, кладу лавровий лист на панчетту, ох і смачновиходить!!! До речі, а в нас на Україні конину їдять? Бо тут у нас кінський стейк то самий дорогий сорт м"яса, мої малі люблять, а я не дуже, ми з моїм цуциком більш за все поважаємо свинину!
ну взагалі то їдять але щоб отак продавали небачив. ковбаса трапляється але теж нечасто. а взагалі що конятина що гамнядина що курятина то не м'ясо! м'ясо то свинина!
Пане Кібермайстер! За куріння самокруточного тютюну Вам величезний РЕСПЕКТ, я сам вже десь 5 років палю тілько самокрутки! Всім паліям раджу переходити на самокруточний тютюн або зовсім кидати палити!!!
Емерікан спіріт... В нас такий нечасто є. Якось дістав пачку такого - чудовий просто! Вірджінський, якщо не помиляюсь?