Доброго дня! У нас дощ, вітер але тепло. Виходив учора на коп по пляжику, цікаво провів час, потестив новий інструмент, ось результат: Думав і сьогодні двинути, так погода "нєльотна" П.С. а тут в темі мона "хвалитися" знахідками? якщо ні, то свисніть мені, я сам видалю щоб бува Руководство горчичника не прописало!
а яка лопатка? просто я можу запропонувати свої послуги. вирізати з паперу трафаретку горгаз і задути з спрея фарбою.
тут треба хвалитись усіми знахідками щоб мені було легше відрахувати свій братній відсоток. а то бігай по усіх темах та список сладай, а в мене вже вік, мені важко.отакоєот
Ви не зрозумили,я з горгазу звильнився,а комуфляж лишився.Лопатку я вже другий рик у Бека у подарунок просю,то може хоч на гишефт поведеться.
А ви оту виртуальну армию зберить,най вони працюють и заодно повэстки розсилають друг другу-щоб боялися и про зарплату и не заикались.
- Інструмент від Діми Стуфф, якість виготовлення вищє всякої похвали, чюйка- жесть!, рядом працював Евро Ассе, так від заздрості і матюків незнав куди мене подіти! У якості відсотків для пана К. можу запропонувати оті свинцеві грузила, їх можна перелити в кулі для кулємєта, а можна шроту наробити, аби брацькі відсотки ефективніше збирати та зібране боронити! Отакоєот!!!
Ви тут через лопатку бідкаєтеся, а от мені, бідолагі, хтоб подарував або продав (по розумній ціні) рудзака бундесівського, а, то дивився на форумі у нас є, але ціна зовсім нереальна, а ті що реальна ціна вже продали! Отакоєот!
Привет! Погода +/-, тепло. Проснулся- состояние залез сюда- http://www.tesis.lebedev.ru/magnetic_storms.html и все встало на свои места. Нужно работать, а состояние ниц...
а хіба там в вас нема ніяких військових секондів? і чого саме букварика а не наприклад щось з італійської снаряги чи взагалі рд-65 або звичайний сидір? екзотика! нівкого нема в вас є
Так стоіш то за гілками , а тре стояти перед гілками і зливатися з навколишнім середовищем . надалі писати ніц нічого не буду , вам хоч кіл на голові теши , а бундес всеравно луччэ (як тому армяну що він луччэ ніж грузин ) . Вітаю ! Вибачаюся що не привітався відразу . За вікном плюс 3 , мряка , похмуро .
Секонди є, але ціна в них ну зовсім нерозумна! 39 євро рудзак+15 пересилка! А чому саме бундес, бо то самий популярний рудзак серед копарів (я так чув), та і до моєї шапки по кольору підходить найкращє!)) Отакоєот!
ну то куди нам до вас прохаваних. вам жеж мериканське подавай та ще і саму останню модель та ще щоб і маленький ослінчик був щоб дупу примостити та гамбургіру подвійну некалорійну колу зжерти. а ми люди прості та невибагливі. носимо прості та зручні речі, їмо сало з чорним хлібом та запиваємо хто горілкою а хто кавою. нам до вас далеко.
за таку кеппі в вас не гоняють? бо чув що у німетчині за таке можуть зробити а-на-на боляче по дупці.
Та ось маю надию,що крим гимна ви щось гарне подаруэте.Завжди маю надию що люди не таки погани як здаються.