доброго ранку. на вулиці знову зеро. настрій вроде поліпшав.попхаюсь пораніш на працю,треба закінчити свою шабашку,щоб меньш хто бачив.
Доброго ранку! мать пісень наслухались я борюся так: узяв трохи валєрьяни і до забора сусіда(поганого) і все
аха ха! заліз на оту шовковицю, і як тебе було побачити?ото була би в руці пляшанка отого варення ми ніколи не проїхали б
Гарний камуфляж,в листья впав та заховався,ще можливо загубитися посеред дорожнiх робiтникiв,що асфальт разкатують у дощь.
Доброго ранку усiм! За вiкно ще невиглядав. Пью ранкову каву. Жiка вже лається, шо мов тiко очi продрав й най до компа зразу. Тому пiду снiдати з нею, шоб неображалась! Усiм приємного дня!
або горгаз, ще медбратом можна стати.Може хтось і додумається що то снайперз СВД ходить, а так гадають та місцевий лазить, металалом або гриби збирає
в двох метрах стояв палив та ще і руками махав. дивитись тре ліпше було а не ґав ловити. отакоєот а варення у заплічнику було
А мене цікавить якого дідька рубєль так піднявсь… воно ж гидотне вже 50 коп. людських коштує Якийсь він мутний той сайт, Австралія та Сан-Франціско, чує моя кицька, що то підстава http://who.is/whois/i-army.org