І Вам САЛА на весь стіл. Все потроху та помаленьку. Телефона перебрав та почистив, тепер він став гарний - як шматочок САЛА.
та що там на той тєлєхвон та ножичок дивитись. телехвон звичайнісінька сонька, та що еріксон а ніж звичайний складєнь. от якби ти показав мені сало або ковбаси. а такого добра я багато бачив(с)
Не гавкайте, поважно прошу. (с) Хм, мені W800i вистачає з головою - можна зателефонувати та музику послухати. А ножем можна в разі чого не тільки САЛА чи ковбаси нашинкувати, а й поголотись за необхідності.
Івзагалі, пане консерватор, будете багато базікати - проведемо експропріацію. А за написання САЛО маленькими літерами - будемо розглядати питання про відлучення тебе від цього святого продукту.
Хочу поскаржитися товариству - найшла мене біда. Годину назад зловив зайця і тепер мучуся вибором між здоровим глуздом (відпустити) і захланністю (посадити в клітку). Може хто порадить що робити?
і цей світлину зайця в студію. будемо вирішувати колегіально,чи далі його годувати щоб салом обріс іще чи зразу їсти можна.
Пане ArtBorsuk пост №4494 не читайте навіть.І тим більше не розглядайте як керівництво до необдуманих дій
Їсти там ще нема чого (довжиною сантиметрів 20), а от з фото - якщо до ранку не відпущу, то фото буде, бо зараз боюся що від переляку помре.
щось мені нагадує що замість Аскота пані Ова пише. га? там чи у знахідках чи у реставрації, людина самоварю знайшла та не знає що робити. піди порадь бо ти є в нас сама продвинута спеціалиста по самоварях
тоді точно до клітки. я якось упіймав фазінку з курчатами. та шкода її стало то і відпустив бо трійця якраз була. а прийшов до хати та пожалкував. треба було до клітки посадити та були б фазани. і смачно і красиво. так що якщо є де тримати то треба тримати а пфдросте тоді і вирішувати що з ним робити. можна почати його дресерувати щоб з сусідських городів моркву, буряк та капусту з картоплею приносив. тоді і свій город саджати не треба буде.
Колись у мого родича був собака, так той звідкись носив мясні консерви в склянних банках і терпляче чекав поки господар йому відкриє.