самому собі я жалітися не буду. я тебе і так відлучу.гиииииии ти не один такий. мені сьогодні теж на працю, понапридумували купу жидівських праздничков, а нам мучитись за них.
Да в мене тих посвiдчень шо в дурного махорки ! Один пропуск в закрома родiни та син лейтенанта шмiдта менi дають ого якi повноваження ))
Вiкiнг до речi скоро буде на Украiнi ! A мо вже й прилетiв ! Говорив з кумом його,а там кум я тобi скажу ще бiльший за тебе ))) От як гляну,всi великi,один я маленький та худий як трясця ((( Та ще й як миша церковна бiдний (
то мо тобі тут нік поміняти на Церковну мишу замість Аскота?)))))))))))))) ну як що все добре складеться то маю надію іще і вікінга побачити. ілько треба попрохати щоб він посміхався хочь трохи, а то я аж сіпаюсь як його похмуре личко бачу.)))))))))))))))))))
Пахаю в потi чола )) Акi бджола )) Родiна ж мене не забуде )) Обiцяли премiювати пiдсвинком за самовiддану працю i залiзного хреста присвоять ще казали ))
то добре. ну як відзнаки та премію отримаєш то не забудь до мене у комору все віднести щоб я за тобою не ганявся, бо вже старий ганятися.
специально по требованию Его КУРКУЛЬСТВА бідної церковної миші Аскота вітдаю увесь салозапас який готував собі на прогулянку.
Ти гад ))) Який то весь запас,не надо менi ля ля. Де заховав НЗ признавайся куркульська твоя душа )))
iди значить колядуй по сусiдах та родичах,не менше квадратного метра приймаю,та товщиною не менше як три пальця ) Шукай )
Я не пiдпадаю пiд термiн ''сусiд i родич'' ))) Так шо до Парторга колядувати йди )) Тiльки лЯнтух не забудь )