та ні чай пий хоть запийсь. ПРосто сплигнуть хотів на травки, грибні навари, ато пачки чаю на 3 дні хватає
ну а чому б мені і не бути богом? звідки ти можеш знати у якій подобі ти зустріниш бога і чи зустрівши його пізнаєш його за бога та підеш за ним.
Піду сьорбну чаю Покурю,та напевно ляжу подрімаю,а то так наївся смаженої картоплі з яйцями,що шкіра на пузі натяглась і тягне очі за собою
спочатку кулемет та файну хельму. а потім як я отримаю те все тоді і вишлю вам чаю. звичайного чорного чаю, середньолистового
Я чай останній раз курив в 1991 році,в общазі,будучи студентом. Причому чай гранульований Така гидота
можна і так але це тілько тоді коли свиник росте у своєму дворі. бо невідомо ж коли купляєш сало та мНєсо на ринку знати як звали свиника. мо його чи її звали циля або абраша а мо то були квітка та майка чи просто холодець на ніжках. в кожного свої примхи
ага, зрозумів, але в мене вже ось ломка починається а чаю немає, звоню до адвоката Моісійовича, мабуть таки перепишем заповіт по іншому.
Беріть кулемети,і милості прошу В мене чаю дома завалісь просто Будемо сьорбати чай із самоварів як дядьки дорослі