Тримайте Перші дві червоні лінії там був понтон , наступні там був залізнодорожний міст ( новий ) теж на метел порізали . А от де ті вагони і чи вони взагалі там є , того ніхто не знає . Висота того моста що залишився десь 20-25 метрів , то могло розлетітися далеченько , ширина річки не велика , а от глибина чимала без акваланга там ніц робити .
Вітаю, шановне товариство! Сьогодні- Прощена Неділя! Прошу вибачення у всіх, кого образив словом або ділом! Не від зла я це робив. В свою чергу- пробачаю усіх хто образив мене.
Треба човен , то може що й вловиться . З форумом така похабень твориться , що аж сил вже ніц ніяких на те безобразіє .
та мать знов кацапські бот поналазили. в них празднічок день узятія цестерни спирту пашаю дібєнкаю. великий празднічок для усіх кацапів
Доброго вечора! Було у нас сьогодні місцеве свято, зранку всі колективно пили-їли, а потім отакі собі кардєбалєти творили, Питалися мої знайомі аборигени чи на Україні так уміють? Я сказав, що якби подивилися на наших козаків то, про усі оті дитячі забавки у раз забули, і пішли б до нас учитися! отакоєот! П.С. до проченної неділлі: простіт, кому лиха зробив, а хто зробив мені то його прощаю!
Ну акваланг и лодка не проблема. Тут вопрос в другом, кто настолько смел для погружения и поиска этих несметных сокровищ?)
верстат універсальний,там є ревєрс.що потрібно то і друкує. даремно ви це зробили,тре тепер устроіть засідку,там пол райберта впіймать можно.
та я вже відповідав.заздріте мовчки у вас такого немає та навіщо акваланг,зробимо по хфеншую.тре моисея визвати з ізраілю,щей рибки подсобираєм.
доречі ,за вікном зеро.потихому теплішає. знову понеділок.маму його нехай. може москаля в жертву принесемо богу інтернета,щоб 502 зникло,га?