была байка што в 60-е,перевернулось 5 или 6 вагонов груженных медью,а яко бы, в это время должен был проезжать с инспекцией или министр или шишка из правительства,так вот за пару часов вагоны оттащили,а рассыпавшиеся бруски или слитки ,равняли тракторами с землей. но, где и как история -умалчивает.
Та що там розказувати...Події по 43,німці їхали колоною на Харків і 2 автомашини вирішили скоротити шлях через луки і застрягли.З машин усе перегрузили а авто покинули.Так що саме цікаве по мапі сходиться...
ну вагон ні але недалеко від мене є село. а в селі вузлова станція, колись і на мацкву поїзди відправлілись, зараз вже ні. так до чого я. а до того що там міст через річку, міст великий і той міст в останню войну підірвали а за часів перших визвольних змагань з того мосту багато чого у річку посидали. але там шукати марна справа, замулило все.
Тю,та я і так знаю - гешефт робити ! До речі - работоргівля є дуже перспективним напрямком у бізнесі!Отакоєот..
та все набагато простіше - я коли там у школі вчився - на вихідних по музеях військових лазив, то багато чого полєзного придивився собі, досі кожен вечір перед тим як лягти спати перевіряю список своїх побажань - щоб нічого не забути
та слабка там течія, там щось накштал озер чи плавнів, широке з діже повільною течією, та і сам міст кажуть що там лежить. так що скоріш за все той міст скоріш на магнит спіймається ніж щось друге.
Немає слів - одні емоції,напевне,це вітання від ФСБ http://reibert.info/threads/vitaju-zi-svjatom.587088/
аа так то в нашій області, а верніше районі. ось останя там цистерни зійшли, кажуть що з мазутом, але по докам соляра....отакоєот. а бруски ті є але зараз там зробили переїзд стремно якось копати.
Нема різниці.російською володію не гірш рідної.переходжу на неї в окремих випадках<при розмові з прибалтами наприклад,бо енгліш тяжко йде,а людям тре дорнгу вказати>.а так-нормально.
оно глянте панство. кацап виліз та каже здравствуйтє папа© http://reibert.info/threads/vitaju-zi-svjatom.587088/
доречі ви праві!!!! щойно вліз на сайт музею революції 1917 року, а там вже ніц експонатів а зробили якусь срану картинну галерею! .... доречі те що я для вас придивився - теж зникло ... вельми непоганий кабріолєт був