Хватали хто до чего мог дотянуться! Краснопузым тоже много чего досталось в том числе и немецкие инженеры, однако уже почти готовые вещи довести до ума мозгов нехватило.
в 1970-80-хх у амерекосів уже були Стелси. в СССР так, розібрали і десь там на звалищі лежало ще 100 років.
А то я великої зимової рибки не бачив та човника моторного на сьомому ропі у Осокорках не мав, та сіточок на Дніпрі, Десні та Уборті не ставив, та колгоспних сіточок під Новоукраїнкою не трусив ночами.
Ви будете сміять ся ще дужче,але мені там цю історію дід і розповів на рибалці.Тілько не танк а 2 грузовики
Я з вамі погоджуся,але частково,якщо хазяїнові не жалко то я на вечерю котикові наловив.Мене бісить коли неводом по річечкі пройдуть перетопчуть що в невод не пішло або електровудкою побьють.
ну то і нам розкажіть. автівки в річках тарпляються частіш ніж танки так що сміятись не будемо. а що до рибалки то я як втраплю на рибалку то завжди з собою беру слоїк з під аналізів, туди за совєтів ще майонез клали. так от маленьку рибу я відпускаю, а велику у ту слойку складаю. отакоєот
я не рибак.так за компанію.це був в гостях ,виїзжали на Київське водохранилище,так це сама велика риба за все життя впіймана мною,а так уся з долню. сфотав на пам’ять.
Панство,я теж у Поцкву з вами хочу!Тільки,насамперед,пропоную узгодити разом програму перебування та план дій на ворожій теріторіїї ! Пропоную : 1)плюнути на мовзолей Члєніна, 2) згвалтувати декілька епелептичних пенсіонерок, 3) в Поцкві та області повідстрілювати снігурів,а тушки порозвішувати на деревах 4) відправити всіх поцквічів у концтабори поблизу Львову (рабів ділити будемо вже вдома) , 5)........пропонуйте.....
Це було давно і не правда - човна немає, замість ропу побудували житловий масив, а старого Славуту місцеві покидьки відгородили високими парканами від людей - немає де ніг замочити.
Танки и машины в речке очень много , а вот кому попадались басни про упавшие вагоны с мостов и под откос .