Не свисти, бо здам всю контору. І доведеться тобі потім пояснювати всьому райберту свою поведінку - так що не переводь стрілки.
Ну шо ви сваритесь як малі діти - моє ні не моє . Приїздіть краще в гості то сходимо до музею http://www.votpusk.ru/country/dostoprim_info.asp?ID=11347&CT=UA216&Q=X&P=1
То будуйте таку штуку : Згодиться як для повсякденної діяльності, так і для зустрічі високопосадовців .
а навіщо мені сінник? в мене худоби нема та і косить теж нема де щоб сіно продати. і головне я косити не люблю, та і поперек дає про себе знати. старенький я вже.
Виходить що шановний пан підвищив свою кваліфікацію до звання "хороший танцюрист котрому ніщо не заважає"
а виходе те що одної темної ночі до вас у шибку погрюкають куцопалом та почнуть реквізувати сало. бо ви не є членом партії салоністів. отакоє от(с)
це іще хто кого має право вигнати?! хто тут вєлікій вождь та вчитель? отож бо що я! так що я як дотанцюю до тебе то будеш норматив молодого бійця здавати. примушу інтєрнаційонала співати, голосно, на вулиці. я поїду а ти людям після доказуй хто ти та що ти. а тепер серйозно. владою даною мені богом та людми наказую! 1. Суер*Выер призначити великим танцюристом та най дає безкоштоні уроки сім іншим. 2. тепер всяке переміщення у бік пана Oprishok буде зватись дотанцював незважаючи на те чим до нього дотанцювали, чи літаком, чи кораблем, чи волами, чи ногами. всьо! ваш вєлікій вождь та вчитель.
Е, не кажіть - коса є перший лік від старості. Та і корисна штука - під холодноє оружиє поки-що не підпадає, а при потребі можна комусь і кавуна знести.
коли поперек болить то не дуже це добрі ліки, для попере ка масаж дуже добре, а коли його іще дві чи три дівчини роблять то загалі перша кляса. а що до зброї то вила як на мене то ліпше.
Можна поєднати приємне з корисним - дівчата і з граблями справляться і.... з попереком. А вила - то воєнна таємниця. Як казав мій покійний сусід "пора вже вила на довгий держак перекладати". На запитання чому, відповідав - щоб тих хто вище досягнути.
САЛОм алєйкум шановне паньство!!! Як поживаєм, шо дєлаєм??? Я тут пару лотів виставив, може комусь буде цікаво http://reibert.info/threads/Продам-...гер-Парабелум-і-Браунінг.395914/#post-4153667
вітаю. та ось диспутуємо що ліпше вила чи коса, та як ліпше використовувати граблі. як міни, але тоді треба іще сокиру приматувати до них, чи як завжди.