Це скоріш за все якогось жида - Довбуш був християнин та не мав обрізаного чюля. Повертаючись до аури - 0, без вітру, день обіцяє бути сонячним.
У нас в Військовому-на-Дніпрі запорожці скарб закопали на старому кладовищі. Тільки ріка той скарб прибрала у свої комори.
Доброго ранку! пінура на дворі -3, то сонечко є, сонечка нема, вітра ніц,а в домі як завжди + 24. влада змінилася(син попхався на коп),кофію зварив і готов кнопати.
за то тепер Ви точно знаєте місце де знаходиться скарб - Чорне море, а гляньте на мапу - не таке воно вже й велике за площею
Ночь. Пурга. На горе стоит палатка, в ней спят альпинисты. Вдруг один во сне кричит: -Согни палец ! Остальные заворочались. Опять: -Согни пааалец !!!!! Остальные, проснувшись, будят приятеля: - Ты че? - Да сон приснился: меня снежный человек поймал, палец в попу засунул и над пропастью держит!
вічна пам’ять вашому модему. але всеж є у дружини... будемо вас потихому виманівать.треба перерахувати та відняти відсотки.
то ви хочете перевести своі сліткі ?можете вислати Н.П,транспортні я оплачу. а з приводу рахунку у мене сумніви,что пан К довірів кому небудь цю справу.
Це чмо було перелякане і обісцяне,ще коли в нього яйцем влучили,а зараз воно просто читає з папірця,те,що Х...йло напише.Воно ж два слова до купи зв'язати не може,хіба що "по фєнє"...
та я не про Пуйло,а про пана Тайфун. а про то чмо ,про яке говорите ви,тут я повністью згоден. або с котами.