вітаю панство. оце я знов з вами. сталась велика прикрість, мій модем наказав довго жити та відправився у свій компютерний рай куди трапляють усі компютери та інші гаджети. то тепер поки не придбаю нового модема буду відсутнім час від часу, бо модем який є то дружини а вона теж полюбляє посидіти в і-неті. отакоєот. а ви кажете
...............................................................................................................
.......................................................................................................
Доброго ранку панове, , ви ще спите? а я вже корівку подоїв, конячкі вівса дав, курочкам пшенички насипав та золоті яйця зібрав, собачку Беккерфільда відпустив на болото, ато щось копачів там погустішало +5, сонячно, неділя, хто до церкви йде? Був в церкві в Ізках, деревяній , а ще памятаю коли малий був теж в церкву деревяну лазив, даже ікону знайшов деревяну, але малий був дурний, мо вона мільон коштувалаПотім її комуняки зруйнували 14 століття була, без жодного цвяху, та поставили памятник пятисотеницям приписаним Гнатенко, та моїй родичкі по бабці Демченко, отакоєот. ..... Короткі дані про Старосілля та Іоанно-Предтеченську дерев’яну церкву є в «Памятной книжке Киевской епархии» (1882). Церква відносилася до 4 класу приходу, мала двох причетників, 2964 прихожан (1450 чоловіків і 1514 жінок), 36 десятин землі та церковно-приходську школу, яку відвідувало 23 хлопчики і 2 дівчинки. Сільська община виділяла на підтримання школи 60 крб. Священиком був І. Чернявський. Кількість віруючих інших конфесій – 95 євреїв [15, 208]..... для пана К. .....У 1766 році загони озброєної польської шляхти пограбували село і намагалися силою навернути його жителів до католицизму. В селі побутує легенда, що під час Коліївщини знатний польський воєвода, тікаючи від розгніваних селян Калиновим мостом, загубив у болоті золотий шолом, який до цього часу не знайдений...... але про відсотки мені незабувайте, 50/50 отакоєот.
А у нас ходя легенди,що майже у кожному сели в ставку золота карета.А ще по давни легенди у Днистру у золотому гробу Атиллу поховано.
віддав не багато і то в основному салом "Штефанові дайте мірку, Бо я любив його жінку. Штефанисі дайте сала, Бо вона мене кохала."