оце жесть)))) .... я так зрозумів, що це на фото таки я, коли отримаю зарплату за лютий .... однією купюрою
це тіпа хитрий тактіческій ход у жидомасонів???? ... довести до 40 грн, а потім опустити до 21 грн та й щоб за це народ ще в дупу цілував???? .... а до 8 грн опустити слабо їм???? як при бандитській владі було??????!!!!!!!
Це ще добре як франкліна отримаєте , а як гранта . То постає питання нащо взагалі на роботу ходити ? Ми вже як негри заробляємо 5 даларів в день . Середня з/п по Украіні десь 3500грн / 32 ітого 109 даларів . От тіко неграм легше в них зими ніц нема , не треба ні газ купувати ні теплий одяг , ні хати теплоі - і шалаша вистачить .
Кури це добре - ще ті наркомани, алкоголіки та артисти. Згадав кілька дитячих фокусів з ними: 1. Сухий хліб намочити в горілці і нагодувати чесну компанію. дальше кілька годин цирку не треба. 2. Якщо курку різко перевернути і зафіксувати на спині, то вона довго не зможе повернутися до нормального стану, тобто стати на ноги, аж поки її не рушиш з місця. Коли мене в дитинстві залишали "пастушити" кури я складав їх цим способом в рядки немов вояків і... займався своїми справами. 3. Ну а щоб півень не порушував ідилію, то треба поставити його на рівну поверхню - бетон, чи асфальт, нахилити йому голову і білою крейдою, чи просто вапняком провести перед його очима довгу пряму лінію, так, щоб півень не бачив її початок і кінець. В результаті в результаті застосування пунктів 2 і 3 виникає наступна картина: десятків два курей лежать рівними рядами з піднятими вверх ногами, а перед ними, немов командир, півень розглядає білу лінію.
Дак как раз етой зарплаты на коммуналку и хватит , или прикупить пару килограм тола что бы решальщиков пустить полетать .
Ну я ж написав середня зарплата . Воно як в отій байці багаті ідять мнєсо , бідні капусту - в середньому всі ідять голубці .
Є одна річка, права притока Прута, то там кажуть час від часу у верхів'ях попадається, поляки навіть пробували добувати. Треба і собі десь спробувати. дякую що нагадали. Від мене до тих місць км 10-12.
Свою Аську відремонтував доволі просто - зверху мебельний болтик з великою шапкою, знизу гайка-баранчик, вийшло надійніше як в оригіналі. Сьогодні теж сходив врахувавши вчорашні помилки. Хоча вдень було +11, земля до висоти метрів 600 ще мерзла, а от на 600-750 вже доволі тепло і копати можна. Правда на цих висотах попадаються в основному гільзи. Але я свій круглячок все ж знайшов - правда то виявилось 50 коп 1992 року.
Ті хто отримує з/п в даларах то зара в повному порядку . Мо ото взагалі всій краіні на далари переходити та й не морочити голову , і нбу з гонтаревою можна звільнити .
От и я вважаю-оти 9 миллиардив роздати людям,всеодно им потим витдавати.Найняти китайцив и нехай заробляють нам грошики,а вони люди працьовити,то быстро з кредитом разрахуэмось.