Доброго дня всім.Щойно з лісу,вийшов не коп,а збирання грибів.На світлині ті , які не пішли до сушки.
Не репетуй - бо розбудиш всіх борцунів і припхаються сюди з цитатами від дідуся Аді. І взагалі - дай люльку докурити, репетуєш тут.
сюди москалі не заходять. знають що гаплик тут їм буде. а ти що люльку на дворі палиш? я ось наприклад на місці палю, суцільна вигода, і комарів нема, і замість ароматичної палички повітря освіжає
вечір то вечір але у хаті ліпше, інет поруч, тель-авівзор гавкає останні новини, люлька димить,комарі співають лагідно над вухом. красіво .....(с)
ааааааааа. ось воно що. а я вже таке подумав)))))))))) ні пане. я ліпше у сталкера поганяю. воно якось веселіше та і хомячка до пострілів цим привчив. як де якийсь ба-бах почує то туди суне. а що там таке коїться? дуже йому цікаво.
було вже. якось бюрер налякав так що аж зі стільця підскочив але в ночі сама гра і іде, в день якось не те відчуття.
Куме, коли до мене в гості приїдеш? Шварцлозе покопаєм, сальця пожарим на полонині, в палатці або в нашому готелі переночуєм
не треба свій садок-музей за моє видавати. ти сам по місту рискаєш та вишукуєш значки з патріотікою комуняькою та потім видурюєш їх. вже весь килим у значочках як той панцир.