Та ні. Дякую. В мене на ніх алергія. Як бачу, так сразу еб.. чихнути дуже хочу. Отакє. Так само й на ментів міесних. Хоча останнім часом вони мені майже не попадаються.
невже вивелись? менти. а от що до волоцюг всяких так давно вже замітив що під воротами можуть стояти люди при цьому голосно розмовляти, хомяк тільки може підійти понюхати коло воріт і все. дітей в та з садочку водять діти верещать іноді теж мовчить, але коли волоцюги хоч і тихенько по дорозі йдуть відразу починає голосно гавкати. теж мабуть алергик
........ ........ ............................................. ................ ............... ............
Да нет. У меня петух боевой... Насыпет так, мало не покажется. Знает только меня и жену. Отакеот. А Вы говорите нарики... Лишь бы куры не потравились...
- Мiй Модераторе, нiякої біди не робим ми. Ко всiм жидома- сонам iспитуeм злобу i ненависть i каждий день нацiональнi гiмни на балалайцi хором iсполняeм. Бояться нас жиди та ба- сурмани, престiж крeпчаeт, мощно возрастаeт дeнь ото дня про- цент жиров у маслi. Довольнi хами, ситi в них обличчя. Гораздо меньше стало толєрантних, працюють всi вони як папа Карло на хiмiї в Черкасах.