Доброго ранку усiм панове! Шабат! За вiкно ще не виглядав, бо ж робити нiчого незя )). Пiлав бабцю до кухнi звирити кофа, й перевiрити мєтєосводку. Ось вам печiва на снiданок до кофа.
я щас працюю над штангой.дві частини зробив,осталось ніжня (чи з водопроводної пластіковой чи з тексталіта)ще не знаю,що буде. підлокотник зробив з алюмінію,а штангу з нерж.труби стінка 1 мм. вобщем працюємо,над цім питанням.
Шаломушки, православные! Вот и наступил Шабат, все в синагогу потянулись, а у меня работы выше крыши. Так что будю появляться очень редко и наскоками... Отдыхайте пока без меня!
А саморезы зачем? И без них нормально. А фото то мое Не хорошо........... Сейчас переставил его на АТ Про, а родной снял и спрятал) А здесь я много чего полезного написал - http://reibert.info/threads/dorabotki-garrett-ace-150-ace-250-ace-350.296193/
Дак я сделал точно ток же , у меня только паркет посветлее . Фото взято у Камрада Вольфа по блату , так как свое не нашол .
У меня уже третий год и нормально и еще год на АТ Про, а он на много тяжелее АСИ. Клеил Питерским моментом. А сами половинки подлокотника на дихлорэтан.