і коли ж воно буде? бо відверто кажучи набридли ваші нічні набіги. треба ж і в день теж спілкуватись. отакоєот
Матроскин!! Вставай твоя корова полосатого телёнка родила!!!КАК так??? Моя корова что хочу то и делаю с ней!
доброго ранку.за илюмінатором -4.сьогодні похолодніше буде. дивлюся 2000-у сторінку так і не осилили тока ій не наливати,а то як люба баба буде дуже балакучей.краще найти якусь железяку і нехай сгібає-разгібає до вечьора.та і паранжу нехай не забуде вдіти. Нетрєбаі .перевіряти,та перераховувати,це єпархія пана К.
Доброго всім , ура нареші субота, неділя без цицьок тихо все спокійно, нерябить в очах разнорозмір твердососькість, уря. мої на коп їдуть, за маНетками. да, - 18, маленький сніжок, похмуро.
Не так все швидко... Я вчора на цьому попався: сніг зійшов, а земля ще мерзла.В результаті знахідок 0 (хоча були цікаві сигнали), та ще і посковзнувся і зламав підлокітник на АСЕ.
Знайома история.Пидлокотник ремонтуэться куском канализацийной трубы 100,виризаэться по розмиру и саджаэться на китайський клей та маленьки саморэзи.
Сделал тоже самое , посадил только на клей без саморезов , стал лучше нового .На форуме есть металлические в продаже .
Дорго,та докив дойде до села пана Василя ,а ще на Нову пошту 30 км. ,то осинь настане.Зсаморэзами липше,бо в сиру погоду клей видстаэ и мороз теж не дуже добре диэ.
У мене напевне буде простіше: самий підлокітник цілий, зламалось тільки у верхній частині місце де заходив болт кріплення. думаю поставити суцільний і знизу закріпити гайкою. Якось зламав був підлокітник на Клоні, то ходив кілька разів без нього - особливо дискомфорту не відчував, а от АСЕ зовсім інше - напевне інший центр ваги, бо без підлокітника непросто сфокусувати на сигналі.
Да вроде и в дождь и в сырую погоду клей держится нормально . И в морозы ходил , надо брать клей гель , камрады посоветовали .