так то ви той невідомий лєвша який склепав той витвір мистецтва?! і головне як зашифрувався.оплата у інвалюті вірогідного супротивника.
Це тобі не зарплатню госдепівською картоплею та помідорами отримувати - людина творчо працювала. А скільки коштує оригінальний штучний товар - сам знаєш.
ні,не я. бо зроду отого кексу,з якого все почалося,й в руках не тримав. та й на тищонцах тих не розуміюся - 500,5000,50000. то як тих шість мільонів(чи мільярдів?) а продати його треба. мо хтось купить і позичите у покупця,тоді можна буде якісь запаси зробити. зима скоро
так є надійний покупець. Аскот1 це. і людина він не жадібна, і сам покористується, і людям за відсоток покористуватись дасть. а можна іще парторга примусити, бо щось дуже розумним став. мабуть у партію ригіонів записався.
Я ж можу й образитись , та й так що й сарай згорить. А ще на комусь може репнути держак від лопати, або когось собака випадково покусає, котру за дивним збігом обставин та фатальною випадковістю не втримають на повідці.
от,перше треба кулемет продати,потім позичити і потім можна буде примусити кого хочеш! мабуть,я за вами в черзі буду
А я в суботу наживо видів пана Опришка і його обклеєну інкунабулами кльозету. Атвічаю - антизирянський ціпок таки замашний.
Так то є дуже добре. але мене цікавить інше - де всі інші? Чи сало переховують, чи гвери змащують? З паном консерватором все зрозуміло - певно мучиться нелегким вибором.
А от це ще треба ретельно перевірити і уточнити. Якщо такий ти вже бідний, як кажеш - заходь до мене на каву.
Чесна, ніхто ж не заперечує, але якщо чесність твою простимулювати - то взагалі виходить, що ти найчесніша людина.