я теж так хочу. сидиш собі у холодочку, каву сьорбаєш, канапку з салом жуєш, природа навкруги а на колінах ноут і можна комусь, парторгові наприклад язика показати. ось так
Треба йти з форуму. Або ж заберіть Опришка з теми. Від його світлин доводиться працювати на один лиш валідол .
вітаю. ти вже не жахливий карпатський тролль, подобрішав чи таки з'їв когось? настойки то добре, а що то за ціпок в тебе у руці?
в мене є валідол, дати? чи то через настоянку? так таких в мене звичайно нема, а от вино якому років приблизно 10 то є. можу пригостити
Дякую, розберемося, при нагоді . Ось, знайшов відео як Опришок настоянку робить, та з москалями спілкується:
то всьо вірно дід каже. бо москалі такі невиховані. ані привітатись, ані спитати нічого не можуть. тільки матюча з перегаром від них чути.
Тілько на самограї 50 градусів. До речі там настоянки на: родіолі розовій, шишках альпійської сосни, рододендроні, джинджурі(тирлич жовтий).
до речі хріновуха дуже смачна та корисна. а якщо робити по таємному рецепту козаків то аж сльозу вичавити може. особливо у непідготованої людини.
не вживати це одне, а бути обізнаним це геть інше. треба якось буде зробити трохи. літри три, багато не треба.
Тоді приходи до мене пригощатись настойками, заодно і рецептика древнього притараниш. А як я подобрішаю то випросиш у мене ящика від шварцлозе, бо я чув що в тебе шварцлозе без ящика
та якось таки пошлю все до біса та припхаюсь. хоч природу побачу та помацаю це не то що ноута слиньми заливати від твоїх світлин.
ніхто не хворів. зайняті ми всі! кулемета купляємо.http://reibert.info/threads/срочно-купить-мг.394740/