що сталось,що сталось. нічого!!! от ви ялинку на новий рік прикрашаєте? от і я прикрасив! до свята. свято зветься нове поросятко. це коли нове сало у хаті. таке свято можна святкувати хоч раз на тиждень. головне зжерти все попереднє сало і затариться новим. от такое от(с)
Andreas K. А як Вам такий варіант: Початок 90-х. В галицьке село приїзджає кореспондент центральної газети. Ще під враженням розповідей про "бендерів" пробує навести контакт з місцевими. На лавочці сидить вуйко і курить сигарету. Кореспондент: - Що пан палить? Вуйко (після довгої паузи) : - "Ватру". Після довгої мовчанки кореспондент знову пробує: - А що пан буде палити як не стане "Ватри"? Вуйко (після довжелезної паузи, коли кореспондент вже втрачає всяку надію на відповідь) - Сільраду.
ну те що він монополію на сніг собі привласнив всі знають. а те що то не ялинка так в тім і справа бо ялинку на новий рік прикрашають а на свято нового сала можна любе дерево прикрасити головне щоб воно по ближче до хати було бо сусіди можуть сало стягнути, вони такі. та і взагалі свято нового сала як я вже казав може відбуватись хочь кожного тиждня. головне щоб старе скінчилось а нове тільки куплине чи заколоте. от такоє от(с) сув(с)
я оце не зрозумів. ви шо вєлікій вождь та вчитель що тут звіт вимагаєте?! вештались десь, знахідки нам не показуєте а звіт вимагаєте. мабуть вам треба відправитись у турне за клуню.
Красотiл смердючiй -дуже корисна iстота.Очень красивый блестящий жук, длиной 21-33 мм. Окраска яркая, двуцветная: голова, переднеспинка и низ синие, а надкрылья золотисто-зелёные с медно-красным блеском, реже без него или сплошь медно-красные; очень редко верх одноцветный бронзовый или бронзово-чёрный (такие особи могут быть легко спутаны с C. inquisitor). Надкрылья почти параллельносторонние, соотношение длины к ширине 1.4-1.5. Красотелы встречаются в широколиственных лесах (чаще в дубовых), а также в сосновых, где быстро и проворно бегают по деревьям. Взрослый жук и его личинка хищники, охотятся на гусениц, в том числе таких вредителей, как непарный и походный шелкопряды. Зачастую, жертва намного превосходит размерами своего врага. При опасности, охоте на добычу или во время ухаживания выделяет сильно пахнущую жидкость. Во многих странах, в том числе и в России занесён в Красную книгу. Распространение: юг европейской части России (на севере до Воронежской и Ульяновской обл.), Украина (до Киевской обл.), Кавказ, горные леса Средней Азии до северо-востока Казахстана, Западная Европа, северо-западная часть Африки, Турция, Сирия, Иран. Акклиматизирован в Северной Америке.Красотiл смердючiй -дуже корисна iстота.
І таке бувало. У мене прадід та дід до 53 року воювали... Та й взагалі звідти вони... Я ото дивуюся що у Вас, шановний Голова Ордену св. Порояти, ще й сусіди є Я вважав що Ви їх того,... на консерву пустили....
пока вы тут - люди там секретные объекты копают! http://www.segodnya.ua/ukraine/Pod-...vecheskie-ostanki-oruzhie-i-dengi-442872.html а скоро и мотоциклы поднимать начнут!
Не пам"ятаю хто цікавився тромелЬом.Налітай - http://auction.violity.com/900090-trommel-magazin-dlya-mg-rabochij-ne-kopanyj
ні. це того що треба якось розважатись. як набридне ця то вернусь до своєї старої. а ви давайте хваліться що знайшли. хабар до досмотру. хутко!
Так точно,товарищ учителє. За 2 (Дві) неділі пошуку скарбів було найдено: багато металу, каска німецька М42 -1шт, монеток всяких, ЗОЛОТА НЕ ВИЯВЛЕНО!