Майже - це ключове слово.Бо мені ще 2,5 тижні до відпустки, та й хто буде працювати на благо колгоспу імені мене, коли я буду якісь, наче б то драконячі яйця висиджувати? Ти знайшов - от же тобі й висиджувати. Будеш потім тут їздових драконів продавати.
то навіть не пляшки,а "пузирьочки". по 150-200гр не порожні. схоже,що хімікати. запах як у солянки. і корки дерев"яні(коркове дерево) а мо пан Опришок,як знавець склотари,знає,що то за скляночки,що в них може бути і звідки вони
колгоспи давно порозганяти треба бо там людей експлуатують. а ті 2,5 тижні ти все єдно будеш дурня валяти та поза вуглами курити.
В такому випадку й тебе треба за клуню прогуляти, бо ти постійно норовиш когось заєксплуатувати. Заздрити треба тихо. Не пали контору.
так. але є велика відмінність. бо в мене не колгосп, а звичайне куркульське господарство. а те що я хочу когось привчити до праці так то тільки з добрих почуттів до людини, бо праця є джерелом як духовного так і мареряльного збагачення індивідуума.
А що так шановне панство прискіпується до даного вислову . Все написано вірно . Поки наймити працюють - індивідум збагачується матеріально і духовно .
Плита в 1972 році була встановлена в честь 50 річчя лєнінскаго камсамола. Так зпочатку її вітер скинув, а потім правильні люди скинули її з вершини метрів на 150 А та стелла що придурками обмальована, встановлена ще в часи Австро-Венгрії і на ній були вибиті відстані до різних міст Європи.
а як би оту плиту з гір стягнути та в садочку в мене поставити. тільки написом у низ, щоб краєвиду не псувати.
Та що там за садочок такий,що ти до нього все стягуєш? Захламидиш його усіляким непотрібом а едельвейси де ростимуть? Отож.
Невеличкий куркульський такий садочок. Де пан консерватор сьорбає каву вечорами в товаристві їжака та хомячка.
пані Ова. то буде не захаращений садок а садок у японьському стилі. тобто всьо повинно бути природньо, та мати такий вигляд що там ніколи не був жоден садівник, але це все робиться штучно. і от коли садочок приведений у такий вигляд то тільки тоді там можна досягнути того що інь, янь та хрень врівноважать одне одного і цим досягнеться повний дзен. от тому я і хочу зробити садок по кошерному фень-шую. а ти кажеш захаращую. до речі а коли можна розсаду едельвейсів вже висаджувати у землю?
з появою хомячка їжачок почав обходити через сусідів, хоча досліди довели що хомячок не цікавиться їжачками.
Здається я здогадуюся навіщо консерватору плита і бетонні стовпчики . Мать буде загорідку для драконів будувати ( драконячі яйця в нього вже є ) .
Хм... В мене якісь їжаки-камікадзе - пруть напролом. Моя звірючка їх штуки по 3-4 за вечір може назбирати.