а я оце собі автівочку придивився. маленька, зручна, і на дачу гайнути по картоплю і на природу не шкода подряпати її. єдине що зупиняє та це те що нема де її у дворі поставити.
Ну пане Консерватор, машинка нормальна, ну у мене краща, правда не бронірувана Ну я її жестю грубой обю і покруче вашой
можна і так, але зелена ізолента обов'язкова.! хе. ось яйці драконячі тобі продам і як раз вистаче грошей.
На який ляд мені їх в тебе купувати? Може з них дракони й не вилупляться? Бо якщо не вилупляться - буде з тобою як з цим їжаком.
вітаю шановне панство! ось,в лісочку нині натрапили на таку хатинку. чом би й не відпочити в такій гарній місцині. яйко-млєко,кава,папіроска...
отож! лєпота,пташки співають,лісом пахне,огірочок хрумкотить... а десь за півгодини виявляється,що за нами слідкують....
Та немає їх, так що краще почекати поки вилупляться. Бо впарить якихось горобців людям та буде потім ошуканих покупців через паркана матюкати.
тю.то так і кажіть що там нічого крім грибів не має а я дивлюсь та зрозуміти не можу що там, хто там. може гадаю ви теж дракона знайшли.
то тільки ти шахрай яких світ не бачив, а я людина чесна та якщо кажу що то драконячі яйці то то дійсно драконячі.
Тоді сиди і висиджуй їх. Як вилупляться драконята - покажеш. А поки що ти тут мухлюєш - напарюючи чесним людям невідомо що під виглядом драконячих яєць.
нє. ще штук 50 всіляких скляночок. але ж то не їстівне. а от грибочки вже скуштував. спостерігаю за ковром
в мене час нема а от ти людина майже вільна то висижуй сам. а те що вони драконячі то правда. мені люди підказали. добрі пляшки. а вони порожні були чи щось там було? а що крім пляшок знайшли? і іще порада від мене.безкоштовна! ви пляшки Опришку не показуйте бо як взнає то прибіжіть реквізицію проводити.