Мого звiсно )) Консерватору вистачить i обрiзу ВЯ )) Якраз для нього залiзяка,по габаритам ))) То нiчого шо ствол кривий ) зате можна iз за вугла вiдстрiлюватись )) Ви от уявiть скiльки такому здоровилу САЛА треба )
от ти гад.скілько ти з мене крові попив та сил моїх витратив поки сфотографував. в мене досі як згадаю руки болять.
що там провокувати? вона до біса важкуча. я ліпше другим разом аскота примушу з тією дуриндою фотографуватись та буду як він півгодини ракурс обирати, то стань ось так, то сонце не так, то там затінок, а то вигляд не той. коротше познущаюсь з куркуляки.
доречи Аскотику а ось для тебе бутєрбродік. поковтай слинки http://saveimg.ru/pictures/28-04-12/d5fa354719f317c025bfda3a072ece07.jpg
Шо ти мені дав ? Воно не відкривається Чи то якийсь страшенно секретний бутерброд зашифрований ??? Шоб мене кортіло,да ??? Будеш ти в мене з тим обрізом ще й окопуватись саперкою без ручки
Фотосесії не буде То є інформація секретна і розголошенню не підлягає під страхом відлучення від священного САЛА Так шо от так.
знов мої вислови крадеш?! от напишу у чорний список що ти вислови крадеш мої і буде тоді тобі жабині цицьки. і взагалі вали працювати, людям покататися кортить, у чергах іще з вчорашнього вечора стоять та на тебе чекають.
Пан Аскот призначається відповідальним Керівником Салосховища стратегічного запасу Зоряних війн імені Малюти Скуратова, центральної України.
і не буде сала на Україні, будемо сконаємо усі від голоду. тілько на вікінга одна надія, що до нього аскот не добереться бо кухвайка в нього для півночі непристосована. змерзне та додому поверне.
А ти подай на мене жалобу модераторам )))) Не хочу я працювати,копати хочу (( А тим,кому кататись хочеться,нехай на соняшничинах катаються )) Я оце як подумаю шо вихiдний у мене аж в четвер,то хочеться всiх отих страждущих iз закачаними рукавами....
Так,ану бiгом здати все наявне САЛО менi на зберiгання ))) Я вже з посвiдченням,так шо поторопiтЕся шановнi ! ))