Друзі, дякую за запрошення, але я не поїду. Занадто багато заходів треба встигнути різноманітних, і занадто мало часу для їх виконання .
САЛОм алєйкум шановні друзяки!!! Де ви всі, як тут без мене??? Оце зліз з гір і хочу вам попортити нерви Карочє - "Черства людина повертається"
вітаю панство. а що ото за пилта побити? кому вона,бо зміг тільки 1922 та срср. і що ото за стела яку дикуни обмалювали?
Вам Консерватор аби все сміятися . Стовпчика викопали ? Питаю бо сьогодні дивився по телебаченню програму "містична Україна" . Там йшла мова про карпати і про снігових людей . І якщо вірити програмі то там цих єті як гязі . То мо Опришок їх і бачив , чи чув про них .
до стовпчиків ще черга не дійшла. яйці викопав чиїсь коли чергову дачу перекопував. оце забажалось мені бути не просто великим вождем та вчителем а іще і латіфундістом-землевласником. буду ходити у кожусі та з куцопалом. до речі куцопаала зайвого ні в кого не має. дуже треба. щоб всьо па раднє було.
як навіщо?! по перше історична цінність, її вкрасти можуть, по друге можна її за гроші людям показувати як черговий експонат музею, ну і по третє просто як прикраса садочку.
То мать всетаки драконячі . ...."Вони таки щас сильно поменшали. Я помню, ще коли малий був, то були такі, як бугаї, а щас такі, як курчата. І шо воно далі буде?"......
Саломон Самсонович. А ...... тут непонятного? Обичний мутагенез. Дракони меншають до таких розмірів, шоб прогодувати свої сім’ї.
оце сиджу та міркую а мо треба було їх до дому забрати. підклав би під кішку чи під хомячка вони висиділи і були б в мене свої власні дракони. по справах на них літав би, городи орав, та багато яких корисних справ можна було зробити якби дракони були.