Або ж її батьки сидять на більшому форумі ніж наш . Нічого страшного, якщо талант є, він дарма не пропаде.
погано. ну ви як будете ще раз брати участь в конкурсах то раніш просіть допомоги щоб більш голосів можна було накинути.
як дороги на інших теренах нашої неньки?трохи латають вибоїни? сьогодні проїхав близько 300км (Городенківщина біля Дністра) і просто нема слів, одна слина...
та який там. може десь і латають але це мабуть казки, або якунович, якубовіч, знов не так. а! йолканович поїде тоді і підлатають та і то треба встигнути у хвіст колони пристроїться бо по проїзду колони асфальт знімають та кладуть по переду.
вітаю пані Ова. і вас теж камрад. і як скарби? знаходяться чи ні? пані Ова як там твій ставочок? жаби вде підросли, можна у францію продавати?
в ліс потрапити, камраде, то вже скарб для душі вчора мав нагоду побувати в лісах біля дністра - пташки співають, благодать(с)
тут в мене питання є до знавців історії. швендуючи ое містом в черговий раз натрапив на ось ці стовпчики. колись іще за ара на світлинах в нашому місті бачив схожі стовпчики які розмежували тротуар від проїзджої частини. от в мене і запитання чи не вони це залишились до наших часів.
Ставка,дякувати Богу, вже немає. А у лісі справді так гарно і скарбів не треба. А як тобі треба рубашки ргд можу прислати мішок