1. Oprishok - організатор і модер групи 2. консерватор - великий Вождь і учитель а також Großer Führer und Lehrer 3. Сервер997 - буде у нас сервером для зберігання хабара 4. yaruk 5. Ернест Ще один добавився
я людина проста та не амбіційний так що не треба моїм ім'ям називати нашу компанію. я на це не заслуговую бо ще не скінчилась боротьба за перемогу сала над усім.
пане консерватеру то для Вас http://reibert.info/attachments/сало-jpg.2419911/?temp_hash=48b848812bab1cc9a5ef8a1dcf9c7215
щось всі хтиво замовкли. мабуть або сало жеруть або заплічники збирають та жевріють що знайдуть великий хабар який складає з купи шварцлозе та скарбниці довбуша.
Дякую за запрошення, камраде . Я так розумію, кінець червня це Трійця. Вона виходить 23 червня, і буде 3 вихідні дні, у які можна рипнутися. Більш точно зможу сказати дещо пізніше. Обіцяю до 11 червня відписатися. Був зайнятий, відправляв улюблену дружину до Криму. Так що тепер як той грузин з анекдоту: "Адын, адын, савсэм адын".
Два кілометри біг за поїздом, та махав платком . Скажу так: дружину люблю, однак інколи ненадовго треба і відпочивати один від одного. Надіюся тепер трохи "предаться копу".
мені зразу МП-38, МП-40, мавзера, МГ-34,МГ-42,МГ-15, люгер звичайний, люгер морський, люгер артелерист, вальтер-38, штурмгевер ну і залізного хреста та інші нагороди. не кажучі вже про хельми, газбаки та іншу амуницію. я не жадібна людина тому і прошу тільки трошки.