ви з початку своїм похвалитесь що ось накопали та не забудьте кулеметів на всіх узяти та гвинтівку щоб зробити національну Українську зброю куцопал.
о! ану хваліться швиденько. може і мені тая граната треба якщо вона пуста. а воп який? може теж треба. тільки цей. вибухівку повитягайте бо щось я погано до неї ставлюся.
Слава нації! Якщо сходняк планується на вихідні, то в мене теж є велике бажання сходити в гори і чекаю на запрошення.
Список відкрито: 1. Oprishok - організатор і модер групи 2. консерватор - великий Вождь і учитель а також Großer Führer und Lehrer 3. Сервер997 - буде у нас сервером для зберігання хабара 4. yaruk
Телепатія... Якщо серйозно - проглянув Ваш профіль, в той момент коли Ви цікавилися відповідною темою.
а чого Алекса не вписав? той що 761, га питаю. бо в нього теж є велике бажання подихати свіжим повітрям та полазити по горах ну і звісно що сала пожерти. бо сала гадаю буде багато та різного. будемо дегустацію проводити. в кого воно смачніше. я голова жюрі.
а який заплічник? мені ось берген сподобався дуже. як на мене шитий, та і влізе туди більш ніж у "букварик"
Бо вони мовчать, не зголошуються в список, так само як і Вікінг, Старік Похабич, і другія наші кулєги
Друзі,ви на коп збираєтесь,чи просто гарно провести час біля ватри та помилуватися краєвидами Карпат?