Я думаю віп ложе №1 треба віддати нашому Великому Вождю і Учителю, якщо канєшно їхнє благородіє не заграбастає собі суперлюкс
Вітаю, шановні! Ви, дивлюся, вже місця в готелі ділите? Це мені нагадує "Моня, выходи из машины" . Шановний Сервере, пан Консерватор сповідує традиційні цінності, а тому навряд чи дозволить спати біля нього комусь крім гарненької молодички .
В горах ще з давніх часів живуть такі представники жіночої статі, що як вночі викличуть чоловіка з стаї і поведуть за собою, то можна ніколи і не знайти. В різних місцях їх називають по різному - нявка, мавка, лісна, злісна.... Так що п. консерватора треба берегти як зіницю ока.
Шановне паньство, наш Чорногірський сходняк "Імені Вождя і Учителя" планується в другій половині червня, прошу всіх з нашої компанії зголошуватись в цій темі. Я хочу знати хто прийме участь в цьому дійстві.
А на скільки днів та коли останній термін подачі заявок? Просто в мене робота дещо непевна: наприклад, зараз вільний, а завтра дуже зайнятий...
дуже слушне питання! тобто треба розраховувати на 5 днів. 2 дні в дорозі туди-сюди. 2 на місці і день про всяк випадок. іще треба поміркувати що до їжі. бо сало салом але треба крім сала щось. якщо є великий казан то можна борщу наварити чи куліш, чи вареники з пісочком, бо крамниці поряд на жаль немає. і ніхто о третьої ранку вам пляшку пива не продасть а через це пропоную не брати спиртне взагалі, або узяти грамів 200 у маленькій фляжці. ну і треба якось вирішити щоб друже забронював нам готель заздалегідь, бо воно то можна і на автобусній зупинці переночуати але людей навколо шкода. бо то буде в них культурологичний шок коли вони побачать на ранок неголені пики у камуфляжі які розклали багаття посеред міста та смажать на ньому сало і варять каву. дехто може подумати що війна розпочалась та побіжіть свого кулемета відкопувати а після його. бо на справді то просто дикі туристи з гір спустилися, як то кажуть до людей прийшли бо жерти захтілось. і іще одне питання що до одягу. чи сильно там прохолодно у ночі? тобто брати щось тепле чи можна обійтись майкою та кітелем, та який кітель вдягати? флек підійде чи треба якийсь інший камуфляж?
я 50\50 точно іще не знаю бо в останній момент можуть вилізти якісь бока(( туди ближче буде відомо остаточно. але бажання велике є а це вже 90 відсотків успіху.
Мене цікавить не "прикольна чи не прикольна", а ствердна відповідь - так або ні. Чого мовчимо шановні? Питання не важке
Список відкрито: 1. Oprishok - організатор і модер групи 2. консерватор - великий Вождь і учитель а також Großer Führer und Lehrer 3. Сервер997 - буде у нас сервером для зберігання хабара