Та ні! Ну є вся Інфа про його батька (Від прописки до домашнього тел) думаю десь звонить сьогодні якщо не відправить!
знаю я одну місцину де хабара багато,але і москалів скажених повно. спочатку треба москалів побити а вже після хабар брати. там і копати не треба, руками бери.
як то де?! маЦквабад, а вірніше кремль, та музеї всякі. там все єдно москалі або проп'ють або зламають. а вдома воно буде дуже доречно. а москалям їхні ляпті та бабалайки залишим. най чеченам та дагам лезгінку грають на них.
на городі замість опудала поставите? то в вас не тільки ворони та сусіди але і картопля втече. і будете жити сам один та сто верст навкруги. тілько лєнін та гола земля, та і та по трошку тікатиме.
Колись давно коли Гитлер застрилився один солдат Вальтер одрізав йому ...... Половий Орган ы порубав на 100 кусків і розкідав по всьому світі, а от один кусок в Сра*і у ленина , є зара людина яка зібрала 99 кусків і йому потрібно 100-й! Якщо всі кусочки Обєденяться в один член то Гитлер ВОСКРЕСНЕ
САЛОм алєйкум усім шановне паньство!!! Що ви тут за сплєтні без мене гоните? Куме Кансєрватор, це не ваша робота, ота біла нєгра справа???
А оце панство вся наша кумпанія на високій полонині після удачного копу. Це ми всі в юності, едак в 1913 році
Все таки пізнав себеА де наш вєлікій вождь і учітєль пан Кансєрватор???САЛО жрьоть на ничку, чи когось катрупить за клунею?