ну ото тепер знайшли тему))))) К нам сегодня приходил Зоо-некро-педофил Мёртвых маленьких зверушек Он с собою приносил.
Ото точно сьогодні якийсь день Енгельса Гасановича Як ото Гасанович казав : " ....Енгельс Гасанович. У меня адін асьол біл, жопф как персік…"
Не хочу брехати але, наскільки пригадую, десь тут (на Райбі) було обговорення. Зійшлися на тому, що є малюнки з таким зображенням на шевронах. Аде доказів існування в металевому варіанті, як знака, немає. З.І. Закінчуйте про зоофілів, гидко читати.
У нас у Реджіо Емілія, є таке містечко називається сессо, тобто секс по італійські! Отакоєот, а Ви кажите!
Хвото просто КЛАСС! Ностаьгічні та приємні!!! П.С. а на сокирці що то за мітки? обозначєніе кількості рабів що працюють на Вас, чі то Ви відмічаєте скілько москалів у карпатах тією сокирою зарубали?
Так тож у козака чуб а у концерватора оселедець, бо не дорос ще до козака. От як навчиться шаблю вiд шоблi вiдрiзняти тодi й стане козаком. Але на це потрiбен дозвiл громадьскостi цiеi теми, та мiй пiдпис пiд протоколом ради теми. Ще вiн повинен зробити внесок в кассу имени меня в суммi 10 000 неоподаткованих минiумiв...
а за такі сепаратистьскі розмови треба виводити у чисте поле та ставити лицем до стінки© а що до козаків так я не козак та ним ніколи не стану. бо козаки колись були, зараз немає. а от гайдамаки як тоді були так і зараз є. так що я гайдамака
Нове ...а за такі сепаратистьскі розмови треба виводити у чисте поле та ставити лицем до стінки©... можливо ви мали на увазі, виводити за клуню і ставити до стінки?
тсс, зрозумів , це тактичний хід, рахунок за кулю, зеленьку та пошкоджену стінку відправляти родичам. ох ви дядьку і жартівник.
от вам смішно а пане Нейтрал буде цілісінкий тиждень лише читачем. і так йому сумно буде що і слів немає це передати. бо я знаю як ото воно тілько читати а написати в цей час хочеться рази в три більше ніж завжди. отакоєот. а ви кажете.
Пана Нейтрала7 нам усім шкода. З іншого боку, вже ж дорослий хлопець, для чого дурницями було займатися?