Тепер в Гуглмапс кожного мисяця треба буде вносити змини,бо ланшафт биля вашого миста буде зминюватись.
Як то був ? Буде скоро знову введений . То ж особиста кокарда блядіміря блядіміровіча Погода почала псуватися . Вночі випав сніг ( холера б його вхопила ) , правда небагато , але настрій зіпсувано , +2 , похмуро , без вітру .
Дякую пану АSKOT1. Предмет получен.все на уровне.приведу в порядок ,покажу. С Уважением, человек действительно помог.!!!
Слова не чоловіка-но мужа!а на рахунок<кафе> то вдома з сусідами добрими смачнійше!а дітисок в ліс,поле-най ґасают.<ну я не зовсім даунфайтер.майже так> але вони мають бути сучасними,і користуватись всіма видами та різновидами техніки та технологіями і не тільки.маю на увазі-живеш де хочеш в свому світі,але пильно спостерігаєш за світом шо тебе оточує
Простите меня ..сижу с планшета.там только 2 языка.с первым понятно,а второй английский.(не хочется каверкать мову)вот и приходится общатся на этом языке ,так почему не поставить программу Антидебил,есть же программа антимат. Только заходит ушлепень,так его сразу и шлепает.не наглухо,а так в пол силы.
так сказали що по глубині він Е-трака взуває, а хіба він такий важкий? продавець сказав що 1.2 грм важить, чи може надурив.
та є такі пєрсонажі, що шльопай - не шльопай - ніц не допомагає .... тілько так тре щоб наглухо! Щоб іншим неповадно було .... а інших, на всяк випадок ще й примусово каструвати, аби собі подібних "нєпанятлівих" не плодили!
Полетіли?на роботу?фе!ДОРОВИЧ?ви вернулись?Тікайте!вас шукають!)))))))ну не ображайтесь тільки<я взагалі-ВВП))).правда.но я-Васильович!іпрізвище інше.і в мене є довідка з псих денс.на відміну від ...........>