Ану про Мишигіна докладніше . Бо то Волиняки так кажуть , я здогадуюсь що то щось таке ніби пришелепок але хочеться докладніше .
Вовачкінага атца візівают в школу.Шо єтот балван натваріл?Я захажу в клас.а он как рявкнул.я і усцалас.Єто чіпуха.я вчерась за сараєм козу трахал.так єтот балбес как свістул із-за угла.тока рогі в руках асталісь.
Ніґде ніц не було <висловів,слів,і.т.д і т.п.> єлейних,за котрі мо в...........джакузі!<але таку годі знайти зара.ну ту.)))))))певно всі мби прагнут заробіч?!)))))))))
Спойлер: "немного проще" Зараз, якщо людина проживае у селі ( не на дачі у пасьолку), то вона має здоровья та велику щасливу родину. Останні років 10 всі заможні люди тікають з великих міст у село, де не бахкає музика, немае солодкого присмаку в роті від чістейшого воздуха ( бо папа купив суперультраекстрасовріменній кондер), щоб припаркувать авто треба дати 5 рексів парковщику і ще 5, щоб він не надряпав слово на букву Ху на крилі з боку керма, 999999+ каналів спутникового, де бабтісти проклинають усе і всіх та кидаються хрестами, Джимм Керрі клеїть дурня, тонна серіалів сюжетом Санта Барбари та ДЦПшними актьорами... Ну нащо воно ??? З першого ряду повертае наліво, а в воєнкомат боїться іти... Подалі від тієї сістеми, в село, 6 соток катоплі та 12 курей, зимою сніг вранці відкидав, жінку-дітей по діслокаціям розвіз і сам до роботи, головне, щоб була "своя тема". Зараз через день в селі, то бачу, що люди що мають свій бізнес ДУЖЕ НЕ ПОГАНО себе почувають... Все частіше задумуюсь побудуватись в селі, біля міста, щоб в маркет можна було з дітьми там на тележках погасать, зводить супругу в кафе на летнік, чи у кіно, ну щось таке... Мабуть всім треба ставать "немного проще"...
Бобрий ранок шановнi! У Марiуполi пiнтература минус 1 градус, сиро, затишно, скоти лiтають низько-низько