по перше. чого ночви з сиром на стіні висять? а по друге лисину свою або прикривати капелюхом якись треба або вазелином нетреба мазати. бо я ледь зайчіка неспіймав від того як вона блищить.
То обсерваторія. Гора Піп Іван. http://spadok.org.ua/index.php?opti...ticle&id=153:2014-01-09-20-28-21&catid=40:geo
Не повинен би дожити.як і його-попєрєднік і собіратель і самодержиць зємєль руцкіх<іосіф>не кабздон.мама на сибірі дитиною була і ще памятає холодне літо 53,і приказку дитячу<....лін вмер.коли?в четвер!де го поховали?під лавков!чим го накрили?білавков!>.надіюсь і той так скінчить і ПАСКУ СВЯТУ ми всі стрінем в мирі і злагоді!
Напевне все-таки правильно не Піп Іван, а Попіван, що в перекладі на літературну мову означає "співаюча гора" чи "гора, що співає".
Ага і ходят догори ногами по стінам . Горці що з них взяти . Ото таке вже задокументовано і зафільмовано правда в Грузії , що після молочного люди ходять по стінам та стелі , дивитися з 24хв 20 сек ( хоча і все інше теж цікаве )
За пана Опришка певно окрема розмова.най ся ображає альбо нє-ну то вже зовсім фото-садо-мазо-кіно-літо-копо-лісо тероризм!ще й з особливою жорстокістю<тобто наніч>))))))))).все!йду трясти аптеки на валідол.!
Да ну ? А то я не знаю,я ж від тебе і привіз чистокровних японських ММГ патронів арісак Тільки ж куля не тупоноса,заміть
от тілько дехто. не будемо тицяти пальцем та називати ім'я, хоча се пан Опришок. небере нічого крім пляшок та іншого скла. отакоєот. покинув у горах і кугелі і рорики і інші німки