Смачного!я сьодні на роботі о 3.40 снідав!прийшов -знов як вовк голодний!просто жах якийсь<причому не поправляюся.стандарт вже рік-74кг.мабуть шось не то.або гонюся)))))))))))>
то мабуть об"єм каністри зіграв вирішальну роль, а на майбутнє шліть до України лишки, допоможемо Вам у цій нерівній боротьбі. перевізники далі беруть 2 євро за 1кг вантажу?
А я тики но буду йти з роботи,на вулици ще не був.Ремонтував обладнання-Вдалось.Зараз повештаюсь до хати.Отаке житие моэ.
ого вас закинуло в 98, я ж 2015 але вівторку. На Паску 2015 буде дощ, бачу яйця, пасху, 12 квітня день космонавтики,2015 літо, але скоріш за все 2016 весна -осінь дожемся звістки про блядиморивича.
https://www.youtube.com/watch?x-yt-...&feature=player_detailpage&x-yt-ts=1421914688 Хто не бачив, подивіться, я сміявся до всирачки!!! В кінці саме цікаве, рекомендую дуже!!!
То ж кацапи. А кацапів треба бити, но сначала зав'язать в мішок, мішок завєсіть на балку, а бити треба ломом©
ого вас закинуло в 98, я ж 2015 але вівторку. На Паску 2015 буде дощ, 12 квітня день космонавтики, про остальне, хм 2015 так, а от 2016 можливо переворот.такшо до 2017 вряд чи.
1988 коли йшов у армію мав 74 кг і така вага трималась до минулого року. Зараз почав худнути - вже 72.5 кг - що зробиш старість, чоловіки мого роду (причому абсолютно всі) з роками стають схожі на засушені скелети, років до 75-80 - як ходячі мумії, можна до мавзолею класти.
Ваші слова - Богові у вуха, щоб змінив гнів на милість.... і на Паску був дощ, а то здається (принаймі в нас) прийдеться на лижах ходити.
Та весь 1998 був по 2 грн за 1 таляр , а потім в москалів дефолт і в 1999 стрибнув до 4 чи 5 я вже не пам"ятаю ( ото як в мене буде 1999рік то скажу по чім був ) .
Я теж ну ніяк не набираю вагу . Хоча на старість краще бути засушеною мумією ніж кабаном , на ноги і сердце буде легше .
«Отак подивишся здаля На москаля — І ніби справді він людина, Іде собі, мов сиротина, Очима — блим, губами — плям, І десь трапляється хвилина, Його буває майже жаль, А ближче підійдеш — москаль!»( СКОТИНА) Т. Г. Шевченко
От ці дохтори , відразу все зіпсуют своїми діагнозами . Ото розповім вам байку про дохторів і сільських мешканців Волині . Учасники дійства два дохтора із Камінь-Каширська і моя покійна бабуся . Ото збирає моя бабуся гриби і бачит що ходят якісь городські хлопи і теж гриби збирают , але червиві викидають . Бабця моя ті гриби підбирала і клала собі в коробку . Ото ті хлопи їй і кажуть - бабцю нащо вам ті червиві гриби ? А вона їм - як то нащо , засушу і дохторам на хабар добрі будуть . вони в неї питають - і ото ви часто такі гриби дохторам давали ? бабця каже - чого брехати , завши так і було , гарні собі червиві дохторам чи ще кому на хабар . Ото хлопи їй і кажут - добре що пісказали теперка у сільських гриби більше не братимемо .
Не буду я в садочку нічого копати Ми ось із Старим відкрили вже в лісі Житомирський напрямок Сьогодні
ну це звичайно до того як ви обидва туди зайшли. бо після того як ви вийшли ДАП виглядає новобудовою в порівняні з отим кахвє. мабуть і сніг навколо метрів на 30 зжерли думаючи що то сало З.І. для тебе та твоїх кухлів місця невистаче. а ще є казанки, самоварьі, кустюми. отакоєот
тю. та хтож вам заважає побудувати десь у лісі таку хатинку. а ще ліпше криївку. тим більш що рабсила в вас дармова, студенти