Хвото пісюнів, та щє із макрозьйомкою показувати немона, бо: 1. то є парнаграхвія, 2. хвиля суїцидів захлисне країну коли всі почнуть вішатись через заздрощі до наших хворумських богатирів ( а це саботаж мобілізації,і державна зрада)
Чудово в минулому , а головне зручно . Знаєш що тебе чекає , он в мене зара 1998 рік тяляри по курсу 2грн за 1 таляр . Ото я їх зара скуповую бо знаю що скоро буде дефолт і таляр стане по 5 грн , продам і матиму гешефт , а ви щось спішите , наче голий у баню . Ну і яка погода була на паску 2015 року і чи дожив до паски блядімір блядіміровіч ?
Пиво- ікнуза, вологості майже нама, бо повітря солене дуже, тому вологість не відчувається. А ікнуза з нашим сиром у косичках- річ дуже гарна!
Ніхт собі робота!я ось шойно приперсь з наряду-помивсь,пєци підкочегарив,скота кормив і себе< сотку тиснув-яєшні з салом,цибулькою зеленою куснув.во>но!погода збила весь кайф.+1,пасмурно,мокрий снігодощ.фу!тре йти диванитись))))))))
казав мій знайомий : жерти- свиняча робота, а от закусювати- благородна© шановний Плутон треба 50гр до обіду.
Про вино, то окрема тема, я учора об"явив війну винному алкоголізму- воював із величезною каністрочкою домашнього canonau, з самого ранку мій наступ був досить успішним, після обіду з пєрєменним успехом, десь глибокої ночі, та каністрочка проізвєла неочікуванний наступ, і незважючи на мої героїчні спроби опору, вино мене побороло. Як результат, на роботу не пішов, зараз заліковую рану пивом. Отакоєот!