от хоч тут ти за мною згоден. то мо зашлемо до нього карального загону з великими лантцухами. скілько зараз люмінь коштує на приємці?
Ти з дуба впав? Який люмінь? Ти ж подивися, @ASKOT1 купує рідкісні речі за дикими цінами. А ти зібрався здавати їх у прийомку? Ні, тут треба зробити інакше. Він має все розпродати. Обов"язково сам, адже це буде триваючий процес, і дуже болісний. А от реквізити отримувача коштів вказати правильні.
Тю,так що Ви хочете - S =Сінгапур+Андорра+Ліван+Люксимбург+Бахрейн+Тринедат і Тобаго = Черкаська область !Отакоєотавикажитегаяваспитаю!
Почалось,вже аукійон буде http://reibert.info/threads/vsem-privet-pomogite-opredelit-chto-ehto.573986/page-2#post-6108656
Я что то не понял..... Кто это тут на меня батон крошит ??? ))) Консерватор ты меня слышишь ? Помнишь я ШАК М-39 хотел в алюминиевой версии крашеный ??? Так вот,я его таки КУПИЛ )))))) Дождался я таки его появления. Завидуй )))))
я бачив вже. але заздрити небуду. бо недовго тобі тішитись тими казанками. ми тут вирішили в тебе їх усі реквізувати та розпродати, а гроші чесно поділити. ділити буду я бо я тут самий чесний. отакоєот
Ты за мной следишь ? )))) Где же ты видел ? Я только резерв ставил. А реквизировать Вы можете у меня только от жилетки рукава ))))) Ги ги ги.
Я за здоровля турбуюся , щоб ото солі алюмінія в організму менше потрапляли . То купив собі з нержавійки , а те що кипить трохи довше то нічого мені нікуди спішити .
Я Вас умоляю.... куча посуды разнообразнейшей с алюминия и поныне делается,и от "солей" еще никто в белых тапках не ушел.Или может у Вас статистика есть ? )))))
е ні, я ж українець, і щоб мене ото жаба душила 150 років, що у вас кулеметик з грошенятами є краще вже заповіт чекайте
Ні, заздрити не треба. Можна лиш порадіти, що у пана Аскота така любляча та розуміюча дружина, яка за марнотратство досі не вигнала його з хати, разом з казанками.
цілком підтримую. халява пройшла і повз мене. щось в пана Бека не так. обіцяв і кулемета подарувати і хельма і газбак та ще і автівочку з хатою. а тепер бач він мене у заповід включе. а це скілько часу чекати тре. якби ото знати що вже включив то можна і допомогти якось
та він вже жалівся якось що буде бліндаж у садочку будувати та там мешкати. бо вже ані йому ані родині через тії казанки-кухлі-самоварі та інший мотлох місця у хаті немає. але тут є і свої плюси. буде постійно на свіжому повітрі, з природою жити. а як у літку генделя відкриє у своєму бліндажі то ще і грубі гроші буде мати з місцевих пяничок. все ж таки майже у музеї наливатиме їм по чарчині бурячанки, а за це доплачувати треба. отакоєот. а ви кажете
З кулеметом ти пролетів, бо пан Бек його не викупив на "Віоліті". А весною куди? У нього ж у садку навесні соми плавають. У бліндажі буде незатишно.