Починається , цікавого ? Ну можу монету 1грн євро 2012 запропонувати . Та ні поки не збираюся . Проісхождєнієм не вийшов , а так би вже давно виїхав . Там ото чистокровним суду дають якої до страшного суду вистачит , а мені там ніц нічого не світит , тре буде пахати як і тут .
дружигну з тещею собі залиште. в мене свої є і чужого щастя мені непотрібно.. я оце що подумав що ми якось не по людські вчиняємо. це виходе що я повинен чекати вашої зупинки серця щоб увійти у володіння спадщеною. не по людськи це якось. давайте ліпше ви мені все це подаруєте і живіть 150 років і щоб ви мені були здорові.
ой вей! та давай я намалюю тобі родовід від самого цара ахломона і будуть тебе почитати як цадіка рахмана але ще більше. а як на поминки до тебе зберуться під жидостану то засруть усю твою могилу в три метри завтовшки
скоріш за все шось на подобіє мєльхіора покритого колись сріблом .... спробуй засоби рідкі для чистки умивальників.
От пейсатєль , родовід він буде писати . Он краще занотовуй що пан Аскобан-Тавріческій нового котелка придбав http://reibert.info/threads/shvedskij-kotelok-m-39.575204/#post-6108449 . Бо знову казатиме що ніц нічого не має в нього , а ти йому протокол , опис предметів , відбитки пальців . Котелок той таки нормальна штука , от тіко нащо Аскот1 люмінтєвого купує , я собі купив із нержавійки ото гарна річ .