в нас 0 і болото, вчора машину ледве відмив хоча на сьогодні обіцяли мокрий сніг. як не буде снігу. то треба просити в Концерватора один слоїк, поки не вимагає грубих грошей!
Добрий ранок! В нас -6,вітряно,трохи сніжило.Сьогодні нікуди не піду,бо салом запасся ще вчора,за іншим відправлю дружину.
Вітаю усіх кому Бог дає. Вчора, рід вечір, пішов сніжок та було -1. Сьогодні від рана також -1, дрібненька кашка з неба, головна дорога проїздна, але на ній багато болота поснігового. Хідники (тротуари) наша пані двірник вже розчищає - дужо працьовита кобіта - харує як не один хлоп.
Пане Славута,як Ваш двірник не буде справлятися,то Ви скажіть,а я можу за братній відсоток пару-трійку рабів в аренду здати.
Мне вспомнилась учебка в армии.Утром обычно отгребали снег с плаца,к преходу старшины както неуспели.Так он выдал-Я утром иду,а дворничиха-старая бабуля уже почистила все тротуары,а вы 100 человек во главе с сержантами какойто плац не почистили.(а плац у нас был огромный ,типа взлетной полосы).Так бабуля за деньги работает-хором ответили сержанты.Старшина плюнул в серцах и ушел.
Ану швиденько усі голосувать - мабуть у манеТТознавців почалось загострення - http://reibert.info/threads/obmen-evro-monet-pokupka-xodjachki.575137/
Із армійських спогадів: снігопади на Уралі "Дай Боже". Як починалися, то плац прибирали круглодобово, поки рота (не менше) пройде весь плац - інша рота знову починає з початку. Коли навколо плацу збирались 3 метрові гори снігу, починалася інша забава - грузити сніг на машини і вивозити в поля.
Вона справляється, але Вашу пропозицію варто розглянути. Добре булоб як-би Вам вдалося мені привезти отого захарченка, губарєва та може телефона - був би дозгінно вдячний! Наш Труфальдіно (старшина) не плюнув-би, а нас би змусив до відпльовування - не надармо служив у єдиному на всю армію взірцевому дивізіоні і було це у місті де тепер курви кацапські паношуться.
У пана губа не дура - йому нуворошен еліту подавай... А ті приїдуть з двором, прислугою - і при офіційних трьох буде цілий табір. А може пан поклав око на отой довжелезний гаджет до Телефони
Це навряд чи - адже цю всю сволоту довелось бі вести до Вас через усю Україну - просто не довезли б,люди по дорозі роздерли б!
Вітаю ! В мене теж похолодало . Поки як каже пан Борсук "зеро" на термометрі , багнюка замерзла , пролітають поодинокі сніжинки ( мать сусіда розщедрився - вчора обіцяв що снігу відсипе ) , похмуро , а саме паскудне що дме противний холодний вітьор .
Майже . Пан К жиє від мене на південний схід , а дме із північного сходу від кацапів - з відти ніц нічого доброго ніколи не приходило - одне горе і холод .
це деж так снігу навалило7 щось я теж у центрі але в мене ото вчора троха посипало, і землі не накрило, і все. і что ми у різних центрах живемо. гаяваспитаю Вітаю панство. якись маленький - снігу як я казав вище нема. настрій ще невизначений
теща мені не завадить якщо і приїде. мені пощастило з нею. а настрій невизначений через те що я ще кави не пив