Нє , тіко більшає . Шаурмячні ларки позакривали то поголів'я псів росте , ніц не стало в псів хижаків які на них полюють .
Як хто-янкі!тамду на брайтоні братву защищать.<ведь уже стоко лет,а полиция до сих пор их не понимает и притесняет принуждая разговарифать на енглиш>
Пане Борсук я бачу ви вже повернулися . То як нічний коп , наполохали весь куток чи все пройшло тихо ?
Цей раз трохи страху набрався - попав в яру на лігвище доволі великих бродячих псів. І агресивні ж зарази, а головне звідки взялися? Може дійсно звідкись емігрували?
Буває , я ото як тільки виходив за межі міста то відразу фіскаря беру в руки , так трохи безпечніше . Про псів он пан Руслан щось знає , і в мене питав чи більшає чи меншає і про еміграціі .
Вже подзвонив кому треба і завтра тими звірами займуться. А то ще дійсно на когось нападуть... Якщо комусь треба - робіть замовлення
саме так. а отой трахтор мені завжди нагадує карди з фільму чорний птах з білою відзнакою. коли комуняку привязали до такого трахтора та пустили кататись підпаливши його разом з трахтором. і він йде та радіє що на халяву катається. завжди цей епізод подобався, ще за совєтів.
та нарешті. в мене підморажує та сніжок пролітає. але я не скнара я і з тобою сусіде поділюся і віддам найбільшу частину щоб тобу було приємно від снігу та морозів