Вітаю ! Оце насилу перечитав . Погода сьогодні як завши плюс 4 , похмуро але холєра вітьор дмухав як скаженний . На базарі сьогодні м'яса і сала було скільки що ніби це останній день торгівлі всі лотки забиті . Ціни лишилися ті самі , м'ясо 60 , 65 грн , сало 30 , 45 грн.
Погода то таке , а от м'ясне щось у вас дороге - не наісисся . Так і хочеться натиснути під вашим повідомленням - поскаржитися . Щоб розібралися чого то так дорого продають сало і мнясо .
А я збочинець!Тим паче що у Тори написано-суббота седьмой день недели.Учите матчасть.Та й повернувся я вже.Сьогодняшний день можно назвати привит из Совка-Топорик туристичний-цильнометалевийниж охотничий-13см Видмачую.10коп1952р.2по5коп1961г.3коп1989г.5по1коп1986,89,84,83.Копейки Украины10.25.50.
Був в мене такий топірець . Ним лід добре рубати , і всілякі інші капості рибакам робити . А що за ніж , гаяваспитаю ?
Вітаю, шановні. З шаббатом усіх. Теж на пару годин виходив сьогодні у ліс. Вирішив перевірити одну точку. Результат - знаю, що там робити нічого. Дві сучасні монетки, 25 і 50 коп. А в двох 100%-х точках, куди хотів зайти після перевірки, лісники валяли дерева. І не шабатується їм... Якщо геть дуже треба, то можна і якогось Лейбу Бронштейна, того...
Новигатор з особистойи коллекции-додав для антуражу.Ниж не покажу,а то здийметься хай и геволт-не обрэзаный,не кошерний.
осьо мені наприклад марганцовка край необхідна для полєзного дєла - з її допомогою можна дереву придати непоганий коричнево-чорний колір
... для підняття настрою .... в кінці пану Руслану має сподобатись http://rutube.ru/video/645695bcaab575038f77d563ece2c2d1/